0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 08:00:00

Savunmaya balans ayarı

Süper Lig'de 37 gol yiyen takımın stoperlerini ikili gruplar halinde çalıştıracak olan Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli çalıştırıcısı, kademe hatalarını en aza indirmeyi, yardımlaşmayı ve aradaki uyumu ise en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

GÜNEŞ

SAMANDIRA’DAN ÇIKMIYOR

MİLLİ maçlar için verilen araya Sivasspor’u 2-1 yenerek moralli giren Fenerbahçe’de Ersun Yanal, takımdaki problemleri bir bir gidermeyi planlıyor. Takıma 3 günlük izin veren kendisi ise Samandıra’ya kapanan Yanal'ın ilk hedefi basit hatalarla gol yiyen savunmayı düzeltmek. Takımdaki dört stoperin de milli takımlarına çağrılmamasını fırsat bilen Yanal, birlikte yapılacak çalışmalarla oyuncular arasındaki uyumsuzluğu giderilmeye çalışacak.

4 STOPERE AYRI PROGRAM

LİGDE kalesinde 37 gol gören Sarı-Lacivertliler’in stoperleri Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Roman Neustadter ve Martin Skrtel'i ikili gruplar halinde çalıştıracak olan tecrübeli çalıştırıcı, futbolcuların birbirlerinin reflekslerini ve reaksiyonlarını ezberlemesini amaçlıyor. Bu 4 stopere de ayrı ayrı bireysel antrenman programları da yazan Ersun Yanal, kademe hatalarını en aza indirmeyi, yardımlaşmayı ve aradaki uyumu ise en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

HERKESE ÖZEL VİDEO

SARI-LACİVERTLİLER’İ düzlüğe çıkarmak için gece gündüz çalışmalarına devam eden tecrübeli çalıştırıcının ayrıca, özel taktik idmanlar ve video seansları hazırladığı öğrenildi. Her oyuncu için bir video hazırlayan Ersun Yanal, kimin nerede hangi maçta nasıl hata yaptığını bir bir anlatacak. Bu seanslarda öğrencilerine ‘sahada görmek istediği oyunu’ aktaracak olan Yanal, özel programlarla da oyuncularını ligin kalan 8 bölümlük haftasına hazırlayacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX