0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Kasım 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:23 Kasım 2019 Cumartesi 08:00:00

'İbadetimi rahat yapıyorum'

Beşiktaşlı N’Koudou, Müslüman bir ülkede futbol oynadığı için kendini çok iyi hissettiğini söyledi ve "Yolunun üzerinde bir camiye gidebiliyorsun. Bu durum ister istemez insanı iç huzur anlamında daha rahat hissettiriyor. O bakımdan İngiltere ve Fransa’ya göre daha rahatım" dedi

GÜNEŞ

■BEŞİKTAŞ’IN Fransız yıldızı Kevin N’Koudou, Siyah-Beyazlılar’ın Youtube kanalına konuştu. Birbirinden ilginç açıklamalar yapan genç oyuncu, Türkiye’de oynamaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. N’Koudou, “Beşiktaş’a geleli yaklaşık üç ay oldu. İstanbul’u çok seviyorum. Genelde zamanımın büyük kısmını evde geçiriyorum. Çok çıkmıyorum ama karşı tarafta İslam Sanatları Müzesi’ne gittim bir defa. İslam tarihini anlatan eserler vardı. Orası çok hoşuma gitmişti” dedi.

ANNEM ŞÜKRETMEYİ ÖĞRETTİ

 ■ N’KOUDOU şöyle devam etti: “İngiltere’de de Fransa’da da ibadet yapmakla ilgili sorun yaşamıyorum ama Türkiye’de şöyle bir farklılık oluyor. Ülke Müslüman olunca daha açık ve daha rahat oluyorsun. Yolunun üzerinde bir camiye gidebiliyorsun. Daha fazla seçeneğin oluyor. Bu durum ister istemez insanı iç huzur anlamında daha rahat hissettiriyor. O bakımdan İngiltere ve Fransa’ya göre daha rahatım. Annem bana hep şükretmeyi öğretti.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX