0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2019 Cuma 11:31:00

Devler Ligi’nde oynuyorsun Babel

Ryan Babel’in Fulham’daki takım arkadaşı Tom Cairney, Hollandalı yıldızın G.Saray’a transferini açıkladı! 32 yaşındaki futbolcu Sarı-Kırmızılı yönetimle dün İstanbul’da son detayları görüştü.

GÜNEŞ

■ RYAN Babel’in G.Saray’a resmi imzayı atması artık an meselesi… Hollandalı yıldızın, pek çok teklife rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Sarı-Kırmızılı kulübü tercih ettiği ve bu tercihini haftalar öncesinden yakın arkadaşıyla paylaştığı ortaya çıktı. 32 yaşındaki futbolcunun YouTube kanalında yayınladığı ve Fulham’daki son günlerini içeren videoda, takım arkadaşı Tom Cairney’nin söyledikleri futbol kamuoyu için yeterince aydınlatıcı oldu.

2. LİGDE OYNAMAYACAKSIN

 ■ BABEL'İN eski takım arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği sohbette Cairney'in Hollandalı yıldız hakkındaki ifadeleri kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. İskoç orta saha oyuncusu, “Şampiyonlar Ligi oynuyorsun ama Championship oynamayacaksın. Eğer söylediğin takıma gidersen, doğru tercih olacak. En iyisini diliyorum” ifadelerini kullandı. Bilindiği gibi Fulham Premier Lig’de tutunamamış ve bir alt lig olan Championship’e geri dönmüştü.

SON PÜRÜZLER KALDI

 ■ İSTANBUL'DA bulunan Babel ve menajeri Winny Haatrecht dün G.Saray yöneticileri ile bir araya geldi. Taraflar kontrat şartlarının son detaylarını görüşüyor. Babel'in anlaşma süresi ve şartlarının, resmi imzanın da sezonun bitmesi ile açıklanması bekleniyor. Ocak ayında Beşiktaş'tan Fulham'a 6 aylık imza atan yıldız forvet, Ada'da da kalitesini göstermişti. 16 maçta 5 gol ve 4 asist kaydeden Babel, Fulham’ın en iyi oyuncusu konumundaydı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX