0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Eylül 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:19 Eylül 2019 Perşembe 08:00:00

Avrupa'da beyaz sayfa! İşte muhtemel 11'imiz

Henüz takım oyununu oturtamayan Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında Slovan Bratislava maçına hazır olarak çıkamayacak. Ancak Beşiktaş, Bratislava maçıyla birlikte beyaz bir sayfa açmak istiyor. TSİ 22.00’de başlayacak maçı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek.

MAÇ TSİ 22.00’DE OYNANACAK

■ SÜPER Lig’de istediği sonuçları alamayarak taraftarlarını üzen Beşiktaş, Avrupa Ligi serüveninde beyaz bir sayfa açmak istiyor. Siyah-Beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ilk maçında bugün Slovan Bratislava ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Henüz takım oyununu oturtamayan Kartal’da, sakatlıkları olan Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakıp ve Roco, Bratislava maçının kadrosunda yer almadı. Narodny Stadı’nda oynanacak ve TSİ 22.00’de başlayacak maçı Estonyalı hakem Kristo Tohver yönetecek.

AVCI REVİZYON YAPACAK

■ SÜPER Lig ve Avrupa Ligi için maksimum puan hede eyen Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Abdullah Avcı Slovan Bratislava maçında revizyon yapacak. Tecrübeli teknik adamın, Güven Yalçın’ı yedeğe çekerek Umut Nayir’i forvette oynatması, Gazişehir maçında yedek soyundurduğu Boyd’u tekrar kadroya alması bekleniyor. Caner ve Gökhan’ın dinlendirileceği, yerlerine Douglas ve Rebocho’nun oynayacağı öğrenildi. Atiba da ilk 11’deki yerine dönecek. Bu arada Lens de kafileye dahil edildi.

KARTAL ZORLU VİRAJDA

■ BEŞİKTAŞ, Slovan Bratislava maçıyla beraber yoğun bir periyodun içine girecek. Milli maç arasının verileceği 6 Ekim’e kadar 3 Süper Lig ve 2 Avrupa Ligi maçına çıkacak olan Kartal, karşılaşmaların 3’ünü kendi evinde, 2’sini deplasmanda oynayacak. Bratislava deplasmanından sonra sahasında Başakşehir’i ağırlayacak olan Beşiktaş, hemen ardından Trabzon’a gidecek. Sonrasında iç sahada İngiliz ekibi Wolverhampton ile oynayacak olan Beşiktaş, milli araya Aytemiz Alanyaspor maçıyla girecek.

İşte muhtemel 11'imiz: Karius, Douglas, Vida, Ruiz, Rebocho, Atiba, Dorukhan, Boyd, Ljajic, Nkoudou, Umut Nayir

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX