0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ağustos 2017 Pazartesi 14:18:00 - Güncelleme:14 Ağustos 2017 Pazartesi 14:23:00

Spartak Moskova'nın Roman Neustadter için Fenerbahçe'ye yaptığı 8 milyon Euro'luk teklifin sahte olduğu ortaya çıktı

Fenerbahçeli Roman Neustadter'e Spartak Moskova'nın 8 milyon euro teklif ettiği iddia edilmişti fakat bu teklifin sahte olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin olaylı Giuliano transferinin sır perdesi yavaş yavaş kalkıyor. Sarı lacivertli ekip Brezilyalı futbolcunun transferinde Trabzonspor ile karşı karşıya kalıp transferin çıkmaza girme tehlikesiyle yüzleşmişti. Tüm bu yaşanan karmaşanın kaynağının Zenit Sportif Direktörü olan Constantine olduğu ortaya çıktı.

 

Constantine Türkiye'de bazı menajerleri arayarak Giuliano'ya Fenerbahçe'nin resmi teklif yaptığını, başka kulüplerin de bu futbolcuyu isteyebileceğini belirtti. Bunun üzerine bu menajerler de Brezilyalı orta saha oyuncusunu Trabzonspor'a teklif ettiler. Fakat Guiliano'nun Fenerbahçe'de oynamak konusundaki kararlı tutumu bu transferin Fenerbahçe lehinde bitmesini sağladı.

 

ROMAN NEUSTADTER'E SAHTE TEKLİF

 

Bu arada geçtiğimiz günlerde Roman Neustadter'e Spartak Moskova'nın bulunduğu iddia edilen transfer teklifi sahte çıktı.

 

DHA'nın haberine göre; Bazı menajerlerin Moskova kulübü adına hazırladığı anlaşılan sahte teklif Fenerbahçe'ye ulaştırıldı. Yapılan incelemeler sonrasında Sarı Lacivertli kulüp bu teklifin gerçek olmadığını tespit etti. Menajerle ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX