0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Kasım 2017 Cumartesi 12:21:00 - Güncelleme:18 Kasım 2017 Cumartesi 12:23:00

Sosa, Olcay, Okay ve Burak Yılmaz Osmanlıspor maçında sahada olacak

Sakatlığı sebebiyle süredir formasına hasret kalan Burak Yılmaz sahalara dönüyor. bir aksiliği yıldız ilk 11’da olması uzun Büyük dakika son olmazsa oyuncunun sahada bekleniyor.

Trabzonspor’da yarınki Osmanlıspor maçı öncesinde kadro durumu şekilleniyor... Buna göre Sosa ve Burak Yılmaz’ın yeniden ilk 11’deki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle deneyimli golcü formasına hasret kalmış durumda ve sahaya çıkmayı dört gözle bekliyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın öğrencisiyle sık sık görüştüğü ve durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. “Seni hazır olmadan, sakatlığını tam olarak atlatmadan sahaya sürmek, daha büyük riskler almak istemiyorum” diyen deneyimli hocaya Burak Yılmaz’ın, “Milli ara çok iyi geldi. Kendimi hazır hissediyorum. Artık bir en önce sahaya çıkmak ve arkadaşlarımla mücadele etmek arzusundayım” yanıtını verdiği bildirildi.

Jose Sosa’nın da Okay ve Olcay gibi orta alandaki 2 eksiğin bulunduğu haftada ilk 11’deki yerine dönmesi bekleniyor. Kucka’nın durumu ise henüz belirsiz. Yıldız futbolcu, sakatlığını atlatmış olsa da Rıza Çalımbay kendisini çok fazla görmediği için bu hafta as takımda olması beklenmiyor. Sosa’nın antrenmanlardaki formunun da hayli etkileyici olduğu, özellikle duran toplardaki performansının büyük alkış aldığı gelen haberler arasında.

(Fanatik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX