0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Nisan 2019 Salı 10:25:00 - Güncelleme:23 Nisan 2019 Salı 10:42:00

Sıla'dan ilk paylaşım: Ahmet Kural'a sosyal medyadan bakın ne dedi!

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarını işlediği iddiasıyla yargılandığı davada, 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Adliye önünde açıklama yaparak "Sahiden bugün adalet beni yüreklendirdi." diyen Sıla Gençoğlu, sosyal medya hesabından da açıklama yaptı. İşte Sıla Gençoğlu'nun Instagram’dan yaptığı paylaşımı...

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşması bugün gerçekleştirildi.

Sıla mahkeme çıkışı yaptığı açıklamadan sonra Instagram'da yaşadıklarıyla alakalı bir gönderi paylaştı.

"KİMSEDEN KORKMADAN YAŞAYACAĞIM" 
 

Sıla Gençoğlu'nun şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu Ahmet Kural, 1 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Instagram hesabından açıklama yapan Sıla, "Kimseden korkmadan yaşayacağım" diyerek bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.

İŞTE SILA'NIN PAYLAŞIMI: 

"Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var" demiştim birkaç ay önce. Çok örselenmiş çok kırılmıştım. Susmak kolayıydı, ben zoru seçtim. Avazım çıktığı kadar bağırıp, susan binlerce kadının sesi olmak istedim. O kadınların yaşadığı ne varsa yaşadım!

Yalanlar, iftiralar, algı operasyonları, toplum değerleri üzerinden beni sosyal lince kalkışmalar… Ama ben tek bir şeye, adalete yani doğruya güvenmeyi seçtim.
Yalansız dolansız, bazen başıma geleni anlatırken çakıl taşları yutarak ama hep adalete inanarak ve sessiz kadınların gözlerinden güç alarak!
Bugün, Adalet Sarayı'nın önünde konuşurken yine binlerce kadındık.

Bu süreçte yanımda olan, sesim olan herkese çok teşekkür ederim. Ben yine yaşadıklarımdan bir şeyler öğrenmeye ama yine hayatı bildiğim gibi, kimseden korkmadan yaşamaya devam edeceğim… Hiçbir haksızlık karşısında sessiz kalmayarak…"

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX