0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Ekim 2018 Pazartesi 02:00:00 - Güncelleme:01 Ekim 2018 Pazartesi 02:00:00

Sıkı dostlar!

Quaresma, Pepe ve Adriano forvette Love’ı istiyor ancak Şenol Güneş, Negredo ya da Cyle Larin’i oynatıyordu. Derbide bile Babel tercih edildi. Ancak o çalışmayı bırakmadı ve nihayet ödülünü aldı.

GOL PARTNERİNİ BULDU NEGREDO GİTTİ DERTLER BİTTİ MUTLULUK GÖZYAŞLARI

BEŞİKTAŞ’TA hem Kayserispor galibiyetinin hem de Vagner Love’ı geri kazanmanın sevinci yaşanıyor. Bu sezon, 2-0 kazanılan maça kadar ligde yalnızca 28 dakika süre alabilen Brezilyalı, golünü atmayı bildi. 34’lük santrforun gol sevinci sırasında ortaya çıkan manzara ise “Quaresma partnerini buldu” şeklinde yorumlandı. Bencil olduğu yönünde sık sık eleştirilen Portekizli yıldız, Love ile birlikte hazırladıkları pozisyonda ve atılan gol sonrasında adeta herkese mesaj verdi.

NEGREDO GİTTİ DERTLER BİTTİ

NEGREDO’NUN gollerinden sonra gol sevinçlerine katılmadığı gözlenen Q7 için, “Negredo’ye pas vermiyor” iddiaları ortaya atılmıştı. İspanyol yıldızın satılması ve formayı Love’ın kapmasının ardından Kayseri maçında yaşanan gol sevinci de bunu kanıtlar nitelikteydi. Çalışkanlığıyla teknik direktör Güneş’ten “Yaşa takılmayın, bugün 25 yaşında gibi oynadı” övgüsü alan Quaresma, Siyah-Beyazlı kariyerindeki en güzel gol organizasyonlarından birinde yer aldı.

MUTLULUK GÖZ YAŞLARI

VAGNER Love’ın attığı gol sonrası mutluluk gözyaşları dökmesinin perde arkasında Quaresma’yla oynama isteği çıktı. Güneş’in önce Negredo, sonra da Larin’i denemesi sonrası, sinirleri bozulan Brezilyalı beklediği şansı sonunda buldu. Antrenmanlarda ve özel hayatlarında hep bu konuyu konuşan “Quaresma-Love” ikilisi sonunda muradına erdi. İlk maçta da harika bir performans sergileyen tecrübeli futbolcular haklı sevinci doyasıya yaşadı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX