0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Eylül 2017 Çarşamba 17:18:00 - Güncelleme:13 Eylül 2017 Çarşamba 17:20:00

Serhat Akın: Robin van Persie olayını sadece Aykut Kocaman çözebilir

Son olarak Survivor yarışmasına katılan eski Fenerbahçeli Milli futbolcu Serhat Akın, açıklamalarda bulundu.

Son olarak Survivor yarışmasına katılan eski Fenerbahçeli Milli futbolcu Serhat Akın, açıklamalarda bulundu. 
 
Beşiktaş umarım iyi sonuç alır


"Zor bir maç olacak. Umarım iyi bir sonuç alırlar. Beşiktaş geçen sezon iyi tecrübe edindi. Umarım iyi bir sonuçla maçı bitirir. "
 
Fenerbahçe heyecan vermiyor


"Fenerbahçe'nin hangi sistemde oynayacak. Önce bunu belirlemesi lazım. Mustafa Denizli zamanında 3-0'dan 4-3 kazandı. O maçı mesela bütün takım yüklenerek kazandı. Şunu söylemek çalışıyorum. Defans oynardı M.Başakşehir karşısında ve kaybetti. Hücum oynasaydı da kaybetseydi kimse bu kadar konuşmazdı. Mesela çift santrfor değil. Heyecan vermiyor takımın oyunu"
 
Bayern kimseden çekinmez


"Fenerbahçe kendi sahasında rakiplerinden çekinecekse zaten şampiyon olamaz. Bayern mesela Almanya'da kimseden korkmaz"
 
Adebayor Fenerbahçe'de olsa çok iyi olurdu


"Fenerbahçe'nin savunması kötü değil. Orta saha merkezlerinde savunma anlamında güçlü. Valbuena değişik bir oyuncu. Kimse olmayınca alan değiştirip ters top atıyor. Ceza sahasında ortalığı karıştıracak biri olsa etkili olur. Mesela Adebayor Fenerbahçe'de olsa çok iyi olurdu. Geliyor orta sahaya top alıyor, gidiyor savunmayı yıpratıyor çok etkili. Başakşehir'i bu anlamda tebrik etmek istiyorum. Adebayor, Fenerbahçe'de olsa tribünler tıklım tıklım olurdu. Sadece Adebayor değil Vagner Love, Eto'o gibi isimlere büyük takımlar ilgi göstermedi ama diğer takımlar aldı. Mesela Vagner Love gol kralı oldu."
 
Robin van Persie olayını sadece Aykut Kocaman çözebilir


"Robin van Persie'ye saygı duyuyorum. Bana göre 'mega star' bir oyuncu. Fenerbahçe'de küstürüldü. Şuanki durumu çözebilecek tek kişi Aykut Kocaman. Van Hooijdonk bana güçlü bir karakter olduğunu söyledi mesela. Robin van Persie geçen sezon ölü haliyle 15-16 gol attı. İyi olsa neler yapabilir"
 
Wilshere transferi konusunda


"Çok kaliteli oyuncu. Formayı giyip sahaya çıkınca tamam demek lazım. Fenerbahçe'nin transfer politikası yanlış. Nokta transfer yapması lazım. "

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX