0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Haziran 2018 Cuma 23:57:00 - Güncelleme:22 Haziran 2018 Cuma 23:59:00

Şenol Güneş'ten 6 isme özel ilgi

Takviyesiz Beşiktaş kadrosunun bile ligin en iyi kadrosu olduğunu belirten Güneş, bu yaz Tolgay, Oğuzhan, Töre, Orkan, Fatih ve Larin’le özel ilgilenerek Siyah-Beyazlı futbolculara sınıf atlatacak.

GERÇEK POTANSİYELİ ÇIKARTACAK

■ BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, takviye edilmemiş bir kadroyla yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. 26 Haziran’da Ümraniye’de top başı yapacak olan Siyah-Beyazlılar’da Güneş’in gözdeleri Tolgay Arslan, Orkan Çınar, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Fatih Aksoy ve Cyle Larin… Geliştirdiği ve parlattığı oyuncularla bilinen kurt hocanın hazırlık kampında bu 6 isme özel ilgi göstereceği belirtildi. Güneş’in amacı bu oyunculardaki gerçek potansiyeli kullanabilir hale getirmek…

TOLGAY ARSLAN GOL ATACAK

■ SÜPER Lig’in en iyi orta saha oyuncuları arasında gösterilen ve Bundesliga ekiplerini peşine takan Tolgay, skor üretkenliğinden uzak bir futbol sergilemişti. 42 maçta 0 gol, 3 asistle oynayan 27 yaşındaki yıldız, Liverpool’a attığı golden beri gol sevinci yaşayamıyor. Önümüzdeki sezondan itibaren Türk Milli Takımı formasını da giymesi beklenen Tolgay Arslan için özel bir antrenman programı yazan Güneş ve ekibi, yıldız ismin oyun tarzında ciddi değişikliklere gidecek.

GÖKHAN TÖRE BİR MUCİZE

■  ORKAN, Gökhan ve Fatih’i sezon açılışından 5 gün önce çalışmalara başlatan Şenol Güneş'in, “Orkan’daki yeteneği kullanabilmemiz için fiziksel gücünü arttırmalıyız. Ligin en tehlikeli hücumcularından birine dönüşebilir. Gökhan'ın futbolu bırakmaması lütuftur. Yaşı genç ve 2. baharını yaşayabilir. Fatih’in fiziğindeki bir stoperi Avrupa’da havada kaparlar. Onu 4-5 yıl sonra Anadolu’da transfer beklerken değil, Beşiktaş’ın stoperi olarak görmek isterim” düşüncesinde olduğu ifade ediliyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX