0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Aralık 2018 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:07 Aralık 2018 Cuma 08:00:00

Şenol Güneş: Güzel günler uzak değil

Son 3 maçında adeta var olma savaşını kazanan Kartal, 15. haftanın açılış maçında Aytemiz Alanyaspor’a konuk oluyor. Maç öncesi futbolcularına seslenen Şenol Hoca, “Güneşli güzel günler uzak değil” dedi.

GÜNEŞ

SARPSBORG FATİHİ YİNE YOK

■ ÜST üste gelen Ankaragücü, Sarpsborg ve G.Saray galibiyetleriyle düzlüğe çıkan ve büyük moral kazanan Beşiktaş, 15. haftada Aytemiz Alanyaspor’a konuk oluyor. Siyah-Beyazlılar, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın’la çıkış arayan Akdeniz ekibi karşısında da galip gelerek zirve takibini sürdürmek istiyor. Kartal’da Pepe, Caner, Babel ve Roco’nun sakatlıkları sürerken, derbiyi kaçıran Sarpsborg fatihi Lens’in bu maça da yetişemeyeceği öğrenildi.

DORUKHAN&MEDEL VAZGEÇİLMEZ

■ TEKNİK direktör Şenol Güneş, Hollandalı yıldızların yokluğunda solu yine Pektemek’e emanet edecek. Takım savunmasına katkı sağlayan tecrübeli ismin hücumdaki varlığı da Güneş’i memnun ediyor. Orta sahada Medel-Dorukhan ikilisine dokunmayı düşünmeyen kurt hoca, stoperde de Vida-Necip'le devam kararı aldı. Alanya’daki bekler G. Gönül ile Adriano olacak. İleri uçta Love&Güven ikilisinden formayı yakın olanı genç oyuncu…

4 MAÇ ÜST ÜSTE KAZANAMADIK

■ DÜN maçın son taktik çalışması Ümraniye’de gerçekleştirildi. Güneş, futbolcularını toplayıp bir konuşma yaptı. Tecrübeli çalıştırıcının, “İstanbul’a kış geldi ama bizim kara bulutlarımız dağılıyor. Güneşli güzel günler uzak değil. Bu sezon 4 maç üst üste hiç kazanamadık. Alanya’dan 3 puanla dönüp şampiyonluk iddiamızı sürdürmeliyiz. Kimin oynadığının önemi olmadığını, önemli olanın nasıl oynadığımız olduğunu son 3 maçta gördük” dediği aktarıldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX