0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Kasım 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:15 Kasım 2019 Cuma 08:00:00

Seçim yok yola devam

14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Yönetiminin aldırdığı tedbir kararının devam etmesi yönünde karar kıldı. Dosya bilirkişiye gönderildi. Mustafa Cengiz ve ekibi görevine devam ediyor.

GÜNEŞ

■ 2019 Mali Genel Kurulu’nda idari açıdan ibra edilmeyen Galatasaray Yönetiminin, tüzük gereği seçime gitmesi gerekiyordu. Ancak, Mustafa Cengiz ve kurmayları mahkemeye başvurarak idari tedbir kararı aldırmış, sonrasında ise muhalefet kanadı bu tedbirinin kaldırılması için dava açmıştı. Dün Çağlayan Adliyesi’ndeki 14. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada tedbir kararının devam etmesine yönelik hüküm verildi ve dosya bilirkişiye gönderildi.

CENGİZ ADAY OLABİLİR

 ■BU sonuçla Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimi görevine devam edecek... Davayı takip eden avukatlar ise sürecin devam etmesinden dolayı Galatasaray Yönetiminin seçime gitme zorunluğunun bulunmadığını, seçime gidilmesi halinde ise Mustafa Cengiz’in aday olmasının herhangi bir sorun teşkil etmediğini iddia ettiler. Mustafa Cengiz’in avukatı Zekeriya Güngör, “Biz seçime de katılabiliriz. Bir engelimiz bulunmamaktadır. Mustafa Cengiz seçime aday da olabilir” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX