0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Nisan 2020 Çarşamba 11:38:00 - Güncelleme:08 Nisan 2020 Çarşamba 11:49:00

Rüştü Reçber: Bu işin şakası yok

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve uzun bir tedavi sürecinden geçen Rüştü Reçber, sağlık durumunun iyi olduğu müjdesini verdi.

Çin'in Vuhan kentinde başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını, ülkemizdeki etkisini de sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs test sonucu pozitif çıkan ve hastanede tedavi altına alınan eski milli kaleci Rüştü Reçber, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

''ALLAH'A ŞÜKÜR KURTARDIK''

Hastenedeki tedavi sürecini tamamlayarak eve çıktığını belirten 46 yaşındaki Reçber, ''Allah'a şükür kurtardık. Yoğun ve uzun bir tedavi süreci yaşadık. Taburcu oldum ve evdeyim. Bu işin şakası yok. Çok dikkatli olun, genç-yaşlı dinlemiyor. Herkese selamlar.'' ifadelerini kullandı.

Koronavirüse yakalanan Rüştü Reçber'den iyi haber geldi. Efsane kalecinin eşi Işıl Reçber, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Rüştü Reçber'in taburcu olduğunu belirtti:

"Ne güzel bir gün, Allah'ım sana şükürler olsun" diyen Işıl Reçber, "11 günlük zorlu süreçten sonra eşim taburcu oldu. Allah'ım sen duaları kabul edensin, sen bizleri gören, bilen koruyansın. Çok sevinmem gerekse de her şeyi yarım yaşıyorum aslında. Çünkü o kadar çok şifa bekleyen hasta var ki şu an hastanelerde. Dostlar, onların babaları, anneleri, sevdikleri, yakınları hepsine sen bu güzel günü yaşat Allah'ım. Doktorlar canla başla çalışıyor" ifadesini kullandı.

Etiketler : Rüştü rüştü reçber ışıl reçber koronavirüs milli kaleci taburcu oldu Covid covid-19 kovid kovid-19 kovid 19
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX