0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2018 Pazartesi 02:00:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2018 Pazartesi 02:00:00

Ramirez İstanbul'da

Fenerbahçe Ekvatorlu sol bek Cristian Ramirez’i İstanbul’a getirdi. Krasnodar ile 3,5 milyon euro karşılığı el sıkışan Sarı-Lacivertliler, Ekvatorlu yıldızı sağlık kontrolünden geçirdikten sonra resmi imzayı attıracak.

GÜNEŞ

İSTANBUL SOKAKLARINDA

■ HASAN Ali ve İsmail Köybaşı’ndan istediği verimi alamayan Sarı-lacivertliler, Rus ekip Krasnodar forması giyen Ekvatorlu bek Cristian Ramirez'i İstanbul’a getirdi. Rusya basınına yansıyan haberlere göre; Krasnodar’da başarılı bir performans sergileyen Ekvatorlu 23 yaşındaki sol bek, kulübünden izin alarak İstanbul’a yola çıktı. Budapeşte’de bulunan futbolcu da Instagram'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na gideceği uçak biletini, ardından da İstanbul sokaklarını paylaştı.

BONSERVİSİ 3.5 MİLYON EURO

■ FENERBAHÇE Spor Kulübü’nün tüm sosyal medya hesaplarını da takibe alan Cristian Ramirez’in bugün Sarı-Lacivertli yöneticilerle bir kez daha masaya oturacağı aktarıldı. kontrattaki ufak detayların konuşulacağı görüşmelerin ardından sağlık kontrolünden geçecek olan Ramirez’in resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi. 23 yaşındaki oyuncunun çok iyi bir kontrata imza atacağını iddia eden Rus basını Krasnodar’ın da bu transferden en az 3.5 milyon euro bonservis bedeli alacağını yazdı.

F.BAHÇE’YE KARŞI FORMA GİYDİ

■ EKVATORLU bek, 2016-17 sezonunda Avrupa Ligi son 32 turunda Krasnodar formasıyla Fenerbahçe'ye karşı forma giymişti. Ramirez, iki maçta da 90 dakika sahada kaldı. Cristian Ramirez, Aralık 2016 yılında Macaristan Ligi ekiplerinden Ferencvaros'tan 1.5 milyon euro karşılığında Krasnodar'a transfer olmuştu. Sol kanatta ve sağ bekte de oynayabilen 1.74 boyundaki futbolcu Rus ekibiyle 43 maça çıkarken gol atamadı ve 5 asist yapma başarısı gösterdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX