0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2018 Pazartesi 02:00:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2018 Pazartesi 02:00:00

Phillip Cocu'dan kadroya neşter

Giuliano’yu satarak kadroyu yenilemeye başlayan Phillip Cocu, Valbuena, Aatıf, Kameni ve Ozan Tufan için de “Satılabilir” raporu verdi. Cocu, gençlerin de gelişimini tamamlaması için kiralanmasını talep etti.

GÜNEŞ

STOPER VE 8 NUMARA İSTİYOR 

■ SARI-LACİVERTLİLER’DE Giuliano'nun vedasının ardından diğer gidecek isimler için tüm gözler Teknik Direktör Phillip Cocu’ya çevrildi. Takıma neşter vurması beklenen Cocu’nun şimdiya kadar direkt 11'de oynattığı Valbuena’nın performansından memnun olmadığı ve “Satılabilir” raporu verdiği öğrenildi. Stoper ve 8 numara transferi için kaynak arayan yönetimin iyi bir teklif gelmesi halinde Valbuena'yı da satacak. 

İSTENMEYEN ADAM OZAN TUFAN 

■ Berke Özer'in transferi ile tamamen devre dışı kalan Carlos Kameni'nin de kısa bir süre içerisinde Sarı-Lacivertli formaya veda etmesi bekleniyor. Andre Ayew, Dirar, Barış Alıcı gibi isimlerin arkasında kalacağı kesinleşen ve taraftarıyla yıldızı bir türlü barışmayan Aatıf’ın da elden çıkarılmasını isteyen Hollandalı çalıştırıcının Ozan Tufan’ı da takımında istemediği bildirildi. Cocu, genç oyuncuların da kiralanmasını talep etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX