0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Eylül 2018 Pazartesi 02:00:00 - Güncelleme:10 Eylül 2018 Pazartesi 02:00:00

Negredo satılık değil

Transferin 2 Ekim’e kadar sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri’nde, Al Nasr Kulübü Negredo için Beşiktaş’a resmi teklif sundu. İspanyol yıldızı satmayı düşünmeyen Fikret Orman teklifi geri çevirdi.

GÜNEŞ

YENİDEN DEVREYE GİRDİLER

YILLIK ücreti sık sık gündeme gelen ve sezon başında gönderilmesi planlanan Alvaro Negredo için Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Nasr yeniden devreye girdi. Futbol Arena’nın haberine göre Al Nasr, İspanyol santrforu kadrosuna katmak için Siyah-Beyazlı takıma teklifte bulundu. Ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman teklifi geri çevirdi. Birleşik Arap Emirlikleri'nde ligler 31 Ağustos'ta başladı ve transfer dönemi 2 Ekim'e kadar devam ediyor.

ALVARO BİZİM GOLCÜMÜZ 

BEŞİKTAŞ’IN santrfor rotasyonunda ilk sırada yer alan tecrübeli golcü, LASK Linz maçında attığı son saniye golüyle Kartal’ı Avrupa’da kanatlandırmış, 3 gün sonra da zor geçen Erzurum deplasmanında takımını öne geçiren golü atmıştı. Ligde oynadığı 3 maçta 2 golü bulunan Negredo için ocak ayını bekleme kararı alan Siyah-Beyazlı yönetim, “Negredo ritmini buldu ve artık isminin transfer söylentilerine karışmasını istemiyoruz” görüşünde.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX