0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ağustos 2018 Çarşamba 09:56:00 - Güncelleme:22 Ağustos 2018 Çarşamba 09:57:00

Ne Fenerbahçe'ye ne Galatasaray'a! Sevilla'da kaldı

F.Bahçe’deki günlerine dair paylaşımlar yapan Simon Kjaer’den sonra eşi Elina da dün İstanbul’a ayak bastı. Danimarkalı stoper, “Eşim tatil için gitti. Sevilla’da kalacağım” dedi ama işin aslı çok farklıydı.

F.BAHÇE’NİN ‘Altın’ çocuğu Kjaer İstanbul’un kapısından döndü. Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından F.Bahçe formalı pozlarını paylaşan Danimarkalı stoperin, bu hareketi Sarı-Lacivertliler’e özlem duyması olarak yorumlanıyor. 2 sezon önce 13 milyon euro karşılığında Sevilla’nın yolunu tutan başarılı savunmacı, İspanya’da istediği havayı da yakalayamadı. Kjaer, Sevilla’dan ayrılmayı düşünüyor. Eşi Elina da İstanbul’daki yaşantısını özlüyor.

MENAJERİYLE ANLAŞILAMADI

Kjaer’in eşinin dün öğle saatlerinde havalimanına giderken yaptığı paylaşım bir anda ortalığı karıştırdı. Öncesinde, ‘Yakında’ ardından da “Stockholm mü? İstanbul mu?” sorusuyla F.Bahçeliler’i heyecanlandırdı. Bayan Elina, İstanbul’a geldi! Aynı saatlerde futbolcunun menajeriyle F.Bahçeli yöneticilerin görüştükleri öğrenildi. Ancak maaş konusunda anlaşmaya varılamadı. Kjaer daha sonra, “Eşim tatil için İstanbul’a gitti” dedi.

MENAJERİYLE ANLAŞMA OLMADI

Türk ve İspanyol basınında, Kjaer için Sarı-Lacivertliler ile Sarı-Kırmızılılar’ın rekabet içinde olduğu iddiaları da gündemde dolaşıyordu. Kjaer’in sürekli F.Bahçe formalı pozlarını paylaşması hangi takımı istediğini açıkça ortaya koyuyordu. Emre transferinde rekabete giren iki takım arasında Aslan, oyuncunun G.Saraylı olmasından dolayı galip çıkmıştı. Simon Kjaer’de de buna benzer bir hikaye yaşanabileceği konuşuluyordu. Ancak parada anlaşılamadı.

(Aksam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX