0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2018 Salı 02:00:00 - Güncelleme:16 Ekim 2018 Salı 02:00:00

'Nasıl oldun evlat?'

Fatih Terim, Porto ve Antalyaspor maçlarında ağrıları nedeniyle forma giyemeyen Eren Derdiyok’un durumunu yakından takip ediyor. Başarılı teknik adam, dün fizyoterapistler eşliğinde çalışan oyuncusuyla görüştü ve sakatlığı hakkında bilgi aldı.

SELÇUK’LA BİRLİKTE ÇALIŞTI

GALATASARAY, cuma günü oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenman aerobik koşuyla başladı ve ardından ısınma hareketlerine geçildi. İdmanın ana bölümünde ise dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi. A Milli Takım’dan dönen Serdar Aziz ve Ömer Bayram günü dinlenerek geçirirken, sakatlıkları süren kaptan Selçuk İnan ile Eren Derdiyok ise fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

OYNAYABİLECEK MİSİN?

TEKNİK direktör Fatih Terim, BB Erzurumspor maçında sakatlanan ve Porto ile Antalyaspor deplasmanlarında forma giyemeyen Eren Derdiyok’la ilgili önce sağlık heyetinden bilgi aldı, ardından da oyuncusuyla bir görüşme gerçekleştirdi. Eren’in durumunu yakından takip eden tecrübeli teknik adamın, “Nasıl oldun evlat? Ağrıların azaldı mı? Bursaspor maçına oynayabilecek misin? Eğer hala ağrıların varsa seni cuma günü riske etmeyeyim” dediği öğrenildi.

KENDİMİ DENEMEK İSTİYORUM

EREN’İN ise sözlerin ardından hocasına, “Daha iyiyim. Çalışmalarımı sürdürüyorum. Kendimi Bursaspor karşısında denemek istiyorum. İnşallah cuma gününe kadar ağrılarım hafiflerse oynamak takımıma yardımcı olmak istiyorum. Ancak Bursa maçında olmazsa Schalke karşılaşmasında mutlaka sahada olacağım” diyerek cevap verdiği belirtildi. Galatasaray, Eren’in oynamadığı Porto ve Antalyaspor maçlarında gol bulmakta zorlanmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX