0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2016 Çarşamba 16:27:00 - Güncelleme:19 Ekim 2016 Çarşamba 16:29:00

Napoli'de Türk gazetecilere bıçaklı saldırı!

Napoli'nin Beşiktaş'ı ağırlayacağı Şampiyonlar Ligi maçını takip etmek için İtalya'ya gelen Türk gazetecilere bıçak çekildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam oynanacak  Napoli-Beşiktaş maçını takip etmek için İtalya'ya gelen Türk gazetecilere bıçak  çekildi.
 
AA muhabirinin görgü tanıklarından elde ettiği bilgiye göre Napoli'de  dün akşam kentin işlek Toledo caddesinde meydana gelen olayda, iki Türk  gazeteciye kimliği belirsiz bir grup tarafından bıçak çekildiği öğrenildi.
 
Olaydan herhangi bir yara almadan kurtulan Türk gazetecilerin en  yakındaki emniyet güçlerine sığındıkları, bunun üzerine bıçaklı grubun  gazetecileri takibi bıraktığı kaydedildi.
 
Bıçak çekilen iki Türk gazeteciden biri, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, "Yemek yedikten sonra Toledo caddesinde önce bir kişi çıktı  karşımıza. Sonra bir anda sayı arttı. 7-8 kişi yolumuzu çevirdi. Koşmaya  başladık. Polisi görünce olayı anlattık ve güvenle taksiye binip hemen otelimize  gittik. En ufak bir darp olmadı. Fiziksel müdahalede bulunulmadı. Talihsiz bir  olay yaşandı. Hepsi bu." diye konuştu.
 
Türkiye'nin Roma Büyükelçiliğinin de Napoli'deki Türk vatandaşlarına  ilişkin durumu yakından takip ettiği öğrenildi.
 
Öte yandan Napoli'ye bugün 2 bini aşkın Beşiktaş taraftarının daha  gelmesinin beklendiği, kentteki emniyet güçlerinin taraftarlar arasında  yaşanabilecek gerginliğe karşı teyakkuz durumunda olduğu belirtildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX