0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ocak 2018 Perşembe 17:30:00 - Güncelleme:18 Ocak 2018 Perşembe 17:31:00

Mustafa Cengiz'den Abdürrahim Albayrak ve Burak Elmas hamlesi

Mustafa Cengiz'in seçilmesi halinde Sportif AŞ yönetim kurulu'na Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'ı getireceği iddia edildi.

Galatasaray 20 Ocak Cumartesi günü mecvut yönetimin almış olduğu karar doğrultusunda olağanüstü seçimli kongreye gidiyor. Adaylar ise mevcut başkan Dursun Özbek ve Mustafa Cengiz.

Kongre çalışmalarını sıklaştıran Galatasaray Spor Kulübü başkan adayı Mustafa Cengiz için flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden Fatih Altaylı, Mustafa Cengiz'in seçimlesi halinde Sportif AŞ yönetim kurulu'na Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas'ı getireceğini iddia etti.

Galatasaray başkan adayı Mustafa Cengiz'in projeleri

Galatasaray'da 20 Ocak günü yapılacak olağanüstü seçimli kongrede adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz TRT Spor'a konuştu. İşte Musfata Cengiz'in açıklamaları:

''ŞAMPİYON OLSAK DAHİ SEÇİME GİDECEĞİM''

''Florya ve Riva satıldı ama borç aynı kaldı. Galatasaray Mayıs 2018'de şampiyon da olsa seçilmem halinde yeniden seçime gidecem. Benim aday olma amacım borç yönetimi ve gelirleri arttırmak.''

''ÜNAL AYSAL İLE HER GÜN GÖRÜŞÜYORUZ''

"Ünal Aysal ile neredeyse her hafta görüşüyoruz. Desteği olsun olmasın; herhangi birinin desteğiyle yola çıkmak da doğru olmayabilir. Ben onun adına konuşamam.''

''GALATASARAY KADROSUNDA 2 DÜNYA YILDIZI BULUNDURMALI''

''Galatasaray en az 2 dünya yıldızını kadrosunda bulundurmalı. Ben forma satmalıyım. Tribünleri doldurmalıyım. De Jong ile bu işler olmaz. Belhanda, De Jong ve Donk bu üçünün toplam maliyeti 21 milyon Euro. Bu paraya Robben, Ibrahimovic gibi isimler getirilebilir. Galatasaray dünya takımıdır, büyük takımlar takımında en az 2 dünya yıldızı bulundurmak zorundadır.''

Futbol Arena

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX