0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ekim 2016 Çarşamba 16:33:00 - Güncelleme:19 Ekim 2016 Çarşamba 16:35:00

Mourinho'dan Fenerbahçe açıklaması

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fenerbahçe ile oynayacakları maçtan önce açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho'nun açıklamaları şöyle;
 
"Mkhitaryan sakattı, Fenerbahçe karşısında oynayıp oynamayacağı konusunda bir şey diyemeyeceğiz. Yakın zamanda kendisinin de alışık olduğu iyi şekilde sahada olacağını söyleyebilirim. Son beş maçtır yenilmiyoruz, sadece iyi oyuncularımız yok, aynı zamanda hepsi arkadaşlar. Bizim bu haftamız çok zordu, üç maçımız oldu. Pazartesi oynadık, Perşembe oynayacağız ve tekrardan Pazar oynayacağız. Diğer rakiplerimizin de durumunu biliyoruz. Fenerbahçe, Pazar oynadı; biz Pazartesi oynadık, zor bir hafta olacak. Zlatan'ın performansından gayet mutluyum. 5-6 yıl sonra yeniden buluştuk ve Zlatan'ı aynı kararlılıkla görmek beni tatmin etti. Zlatan çok iyi bir profesyonel ve bizim için çok önemli bir oyuncu." dedi.
 
"FENERBAHÇE'NİN ÇOK KALİTELİ OYUNCULARI VAR"
 
Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyuncuları olan bir takıma sahip olduğunu ifade eden Mourinho, "Fenerbahçe çok iyi bir takım. Türkiye ligi kaliteli ve sürekli iyiye giden bir lig. İstanbul dışından da takımlar yavaş yavaş ligi zorlamaya başladı. Fenerbahçe'nin teknik direktörüne baktığımız zaman tecrübe görüyorum, futbolcularına baktığımız zaman ise kalite görüyorum. Fenerbahçe karşısında çok zorlu bir maça çıkacağız." ifadelerini kullandı.
 
"NASIL 11 OLACAĞINI HEP BERABER GÖRECEĞİZ"
 
Fenerbahçe'ye karşı sahaya süreceği 11 hakkında ipuçları vermekten kaçınan Jose, "Rooney oynayacak mı, bilmiyorum. Bunu hiçbir zaman yapmadım. Yanımda Shaw var, sadece onun 11'de oynayacağını söyleyebilirim. Rooney her zaman hazır durumda ve bize yardım edebilecek potansiyelde. Kimin 11'de olacağını yarın göreceğiz" dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX