0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Eylül 2019 Pazartesi 11:05:00 - Güncelleme:16 Eylül 2019 Pazartesi 11:10:00

Mourinho: Fatih’in taraftarlarla müthiş bir bağı var

Mourinho’nun söyleşisine İtalyanca mesaj gönderen Fatih Terim’e Portekizli Teknik Direktör’den anında yanıt geldi.

Fatih Terim, yakın arkadaşı Mourinho’nun katıldığı bir söyleşide kendisine İtalyanca mesaj gönderdi. Tecrübeli çalıştırıcı, Mou’ya, “Merhaba Jose. Seni sahalarda yakın zamanda tekrar görmek istiyorum. Umarım her şey senin için iyi olur. Görüşürüz” mesajını attı. Mourinho bunun üzerine, “Fatih benim fantastik ilişkim olan birkaç menajerden biri. İstanbul’daki Galatasaray-Real Madrid maçını hatırlıyorum. Fatih’in taraftarlarla müthiş bir bağı var. Neredeyse turu çeviriyorlardı” ifadelerini kullandı.
 
HAKSIZLIK YAPILDI
 
Jose Mourinho, bir dönem Galatasaray’da da forma giyen eski futbolcusu Wesley Sneijder’le ilgili olarak da, “Sneijder’in 2010’da Ballon d’Or’u almaması büyük bir haksızlıktı. Hollanda ile Dünya Kupası’nda final oynadı. Dünya Kupası’nın en iyi oyuncusuydu. Inter ile her şeyi kazandı. Şampiyonlar Ligi’ni, İtalya Kupası’nı, İtalya şampiyonluğunu kazanmış bir futbolcu bunun üzerine Dünya Kupası’nda da final oynadı. Bir oyuncunun Ballon d’Or ödülünü alması için daha ne yapması gerekli!” yorumunu yaptı.  (Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX