0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2018 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:19 Kasım 2018 Pazartesi 08:00:00

Milli ara Aslan'a yaramıyor

Ekim’deki milli takım arasında Belhanda, Garry Rodrigues ve Henry Onyekuru’yu yitiren Sarı-Kırmızılılar, cezalıların çok olduğu bir dönemde bu kez de Ozan Kabak, Sinan Gümüş, Belhanda ve Serdar Aziz’in sakatlıklarıyla sarsıldı.

SİNAN İLK YARIYI KAPATTI

MİLLİ maçlar nedeniyle verilen aralar G.Saray’a yaramıyor. Her milli takım döneminde oyuncuları sakat dönen Sarı-Kırmızılılar’da yine 4 futbolcu sakatlandı. Önce Ozan Kabak Ümit Milli Takımı’nın idmanında sakatlandı. Ardından Sarı-Kırmızılılar’ın U21 Takımı ile oynadığı antrenman maçında Sinan Gümüş’ün sağ üst arka adalesinde kanamalı yırtık meydana geldi. 24 yaşındaki oyuncunun 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

İSTANBUL’A DÖNDÜLER

BELHANDA da ülkesinin Kamerun ile oynadığı mücadeleyi sedye ile terk etti. Serdar Aziz ise İsveç ile oynadığımız maç öncesinde kasık adalesindeki zorlanma nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Ozan, Serdar ve Belhanda’nın bugün İstanbul’a geleceği ve yapılacak kontrolden sonra durumlarının belli olacağı bildirildi. Bu sezon sakatlıklar ile çok uğraşan Galatasaray’da ekim ayında verilen milli arada Belhanda, Rodrigues ve Onyekuru sakat dönmüştü

TERİM KADRO KURAMIYOR

SAKATLIKLARLA sarsılan Galatasaray'da Fatih Terim kadro kurmakta zorlanıyor. Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan dolayı ceza alan Ndiaye, Rodrigues ve Donk'u oynatamayacak olan Terim, sakat Eren, Nagatomo ve Emre Akbaba'dan da yararlanamayacak. Tedavisi süren Fernando'nun yetişmesi için sağlık ekibine direktif veren Fatih Terim, Belhanda'nın sakatlanmasıyla genç Celil Yüksel’i Konyaspor maçına hazırlayacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX