0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ağustos 2018 Perşembe 02:00:00 - Güncelleme:16 Ağustos 2018 Perşembe 02:00:00

Mignolet Beşiktaş’a sıcak bakıyor

Ospina’dan vazgeçen Beşiktaş, Simon Mignolet transferine kilitlendi. Belçikalı kaleci için kulübü Liverpool’la anlaşma sağlandı. Cazip bir teklif sunan transfer komitesi, tecrübeli eldivenin kararını bekliyor.

RAKİPLER ÇOK GÜÇLÜ 

■ BEŞİKTAŞ’IN Simon Mignolet ısrarı devam ediyor. Tolga Zengin’le rekabete girecek üst düzey bir kaleci transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Liverpool’un Belçikalı kalecisi için girişimlerini sürdürüyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Liverpool'un 70 milyon euroya Alisson'u transfer etmesinin ardından Mignolet'in yedek duruma düşmesi nedeniyle transfere sıcak bakabileceği belirtildi. 30 yaşındaki eldiveni isteyen başka kulüplerin de olması Beşiktaş’ı işini zorlaştırıyor. 

OSPİNA’YI NAPOLİ KAPTI 

■ KALECİ arayışlarını sürdüren transfer komitesinin öncelikli hedeflerinden David Ospina ise Serie A ekiplerinden Napoli’yle anlaştı. Arsenal’den ayrılmak isteyen Kolombiyalı eldiven, İtalyan temsilcisiyle söz kesti. Beşiktaş’ın satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği 30 yaşındaki file bekçisi, yıllık 5 milyon euro isteyince transfer süreci askıya alınmıştı. Napoli Başkanı Laurentis, Ospina’yla her konuda anlaştıklarını açıkladı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX