0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Ekim 2018 Salı 02:00:00 - Güncelleme:02 Ekim 2018 Salı 02:00:00

Malmö alarmı

Takıma verdiği izin gününde İsveç’in yolunu tutan Şenol Güneş, Malmö’nün oyun disiplinini görünce çok şaşırdı. Oyuncularına uyarılarda bulunan Güneş, “Gruptaki en zor maçımız” dedi.

GÜNEŞ

AYNI GÜN İSVEÇ’E GİTTİ GELDİ 

BEŞİKTAŞ’TA Teknik Direktör Şenol Güneş’i UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında Perşembe günü karşılaşacağı Malmö korkusu sardı. Kayserispor maçı sonrası tesislerde İsveç ekibinin ligde ve Avrupa'da oynadığı karşılaşmaların kasetlerini izleyen tecrübeli çalıştırıcı, pazar sabahı 07.30'da Kopenhag'a oradan da İsveç’e geçerek Malmö'nün Sundsvall ile oynadığı lig mücadelesini izledi. 0-0 biten maçı tribünden izleyen Güneş, dün de İstanbul'a dönerek öğrencilerine uyarılarda bulundu. 

SİSTEMATİK VE FİZİĞE DAYALI 

MALMÖ’NÜN kuzey futbol ekolünün sistematik ve fiziğe dayalı oyununu öven Güneş’in, “Maçın skoruna bakmayın. 21 tane korner kullandılar, 19 şut çektiler, 1 topları direkten döndü. Çok şanssızdılar ama takım içi yardımlaşma ve dayanışma üst düzeydeydi. Savunmalarında en ufak bir risk almıyorlar. Oyun disiplininden 1 dakika olsun kopmuyorlar. Fiziksel üstünlüklerini hava toplarında da gösteriyorlar. Genk’e mağlup olmaları kimseyi yanıltmasın gruptaki en zor maçımız” dediği aktarıldı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX