0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Şubat 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:22 Şubat 2019 Cuma 10:38:00

Omurilik felçlileri için koşacak

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 6 kıtada eşzamanlı olarak düzenlenen Wings For Life World Run koşusuna katılacağını dile getirdi.

Ahmet DÖĞEN

5 Mayıs'ta İzmir'de düzenlenecek koşuyla, omurilik felcinin tedavisi için yapılan araştırmalara fon sağlamak amaçlanıyor. Dün etkinliğin basın toplantısında gönüllü sunuculuk yapan Esmersoy, “Dünyada binlerce insana umut olan bir organizasyonda tuzumun bulunması gurur verici. Omurilik felcine çözüm arayan araştırmalar, bir kişinin desteksiz adım atmasını sağladı. Küçük bir adım büyük bir umut oldu. Ne kadar fon sağlanabilirse, bu umut o kadar çok kişiye ışık sağlar. Herkesi bu değerli koşuya davet ediyorum” dedi. 

Eşinin haberi yok 

Yakın zamanda gezi programı sunmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, ‘Acun Firarda’ programına atıfta bulunarak “Benimki de Burcu Firarda olacak” şeklinde espri yaptı. Çekimler için sık sık yurtdışına gideceğini söyleyen sunucu, eşi Berk Suyabatmaz için de, “Çok sık yurtdışına gideceğimi söylemeyin, daha bilmiyor” diyerek herkesi güldürdü

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX