0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Eylül 2019 Pazar 10:56:00 - Güncelleme:22 Eylül 2019 Pazar 10:57:00

'Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasını kim sunacak, ne zaman başlayacak? Kenan İmirzalıoğlu açıkladı!

Murat Yıldırım'ım yeni projesi nedeniyle Kim Milyoner Olmak yarışmasını bırakmasının ardından sevilen programın takipçileri, 'Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını kim sunacak?' sorusuna yanıt aramaya başladı. Son dönemde sunuculuğu üstlenecek kişi olarak ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun ismi ortaya atıldı. ATV’den yapılan açıklamada Kim Milyoner Olmak İster programının yakında başlayacağı açıklaması yayınlandı. Ancak net bir tarih belirtilmedi. Kim Milyoner Olmak İster programını kimin sunacağı ile ilgili beklenen son dakika açıklaması Kenan İmirzalıoğlu'dan geldi. Peki, Kim Milyoner Olmak İster'i Kenan İmirzalıoğlu mu sunacak? Kim Milyoner Olmak İster yarışması ne zaman başlayacak? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizin ayrıntılarında...

'Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını kim sunacak? Kim Milyoner Olmak İster ne zaman başlayacak? Kim Milyoner Olmak İster'i Kenan İmirzalıoğlu mu sunacak?' sorularına yanıt arayan izleyiciler için beklenen açıklama geldi. Yarışma için adı geçen ünlü oyuncu Kenan İzmirzalıoğlu, programı kendisinin geçeceğini açıkladı. Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu hakkında çıkan haberleri doğrulayarak, "Basında çıkan haberler doğru, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasını artık ben sunacağım. Program öncesi son hazırlıkları yapıyoruz." ifadelerini kullanırken yarışmanın ne zaman ekranlara geleceği ile ilgili net bir tarih söylemedi. İşte haberimizin ayrıntılar...

KENAN İMZİRZALIOĞLU'DAN 'KİM MİLYONEL OLMAK İSTER' YARIŞMASIYLA İLGLİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

Usta sanatçı Kenan Işık'ın geçirdiği talihsiz kaza sonrası sunuculuk koltuğuna önce Selçuk Yöntem, ardından Murat Yıldırım oturmuştu.

'Milyoner'de 3 yıldır görev yapan Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla gündeme geldi.

40 yaşındaki oyuncu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kim Milyoner Olmak İster'deki sunuculuk görevimi oyunculuğa olan tutkumdan dolayı sonlandırıyorum. Bu kararıma gösterdikleri anlayıştan dolayı tüm ATV yönetimine ve Milyoner ekibime teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 Sevilen yarışmanın yeni sezonunda sunuculuk görevini, Murat Yıldırım gibi yine bir oyuncu üstlenecek.

 Bir süredir ekranlardan uzak olan 45 yaşındaki yıldız Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.

Sevilen yarışmanın yeni sezonunda sunuculuk görevini, Murat Yıldırım gibi yine bir oyuncu üstlenecek. O oyuncu ise Kenan İmirzalıoğlu.

Önceki gün bir AVM'de görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu hakkında çıkan haberlere şöyle cevap verdi:

"Basında çıkan haberler doğru, 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasını artık ben sunacağım. Program öncesi son hazırlıkları yapıyoruz."

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ATV’den yapılan açıklamada Kim Milyoner Olmak İster programının yakında başlayacağı açıklaması yayınlandı. Ancak net bir tarih belirtilmedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX