0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ocak 2020 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:19 Ocak 2020 Pazar 08:29:00

Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses dünya gündeminde

Dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat'ın Spotify hesabı çalındı ve listesi Ferdi Tayfur'la Müslüm Gürses şarkılarıyla dolduruldu. İki usta isim, sosyal medyada gündeminin ilk sırasına yerleşti. 

YouTube hesabında 12 milyona yakın takipçisi bulunan dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat'ın Spotify hesabı çalındı ve çalma listeleri Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses şarkılarıyla dolduruldu. Bu da ünlü şarkıcıları bir anda sosyal medyanın gündemine oturttu. Hacklenme olayı ünlü YouTuber'ı çok sinirlendirdi.

Casey Neistat Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı çaldı. Tüm çalma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geçiren kişinin müzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim müzik türü değil.”  Açıklama üzerine ayaklanan Türk kullanıcılar paylaşım sonrasında Casey Neistat'ın gönderisinin altına Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses'i öven yorumlarda bulundu.

Spotify hesabının çalındığını Twitter hesabı üzerinden duyuran Neistat, içerisinde Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses'in olduğu çalma listesinin bir ekran görüntüsünü de paylaşarak tepki gösterdi. 


 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX