0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2017 Çarşamba 20:52:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2017 Çarşamba 20:56:00

Lyon'dan flaş Valbuena açıklaması! Fenerbahçe taraftarı ayağa kalktı

Lyon Kulübü Başkanı Aulas, Fenerbahçe'nin Valbuena için yaptığı transfer teklifini doğruladı.

Geçiğimiz gün Fransız basınında Fenerbahçe'nin bir süredir gündeminde olan yıldız futbolcu Valbuena ile anlaşmaya vardığı haberleri yer almıştı. 

'Fenerbahçe'nin teklifi Valbuena'yı cezbetti'

Bu haberlerin ardından Lyon Kulübü Başkanı Aulas'tan açıklama geldi. Aulas, Valbuena'nın ayrılacağının sinyallerini verirken, "Fenerbahçe'nin önerdiği sözleşme, Lyon'un Valbuena'ya öneremeyeceği bir sözleşme. Fenerbahçe'nin teklifi onu cezbetti." açıklamasını yaptı. 

Her konuda anlaşıldığı iddia edilmişti

Dış basında yer alan haberlerde, Valbuena'nın yüksek maaşının başkan Aulas'ı zorladığı, Aulas'ın tek amacının Valbuena'nın maaşını düşürmek olduğu iddia edilmiş, Türkiye'den ise Fenerbahçe'nin onu istediği ve tarafların her konuda anlaştığı kaydedilmişti.

Fenerbahçe'yi ve Sow'u takibe aldı

Öte yandan 34 yaşındaki futbolcu kişisel Instagram hesabından Fenerbahçe'nin resmi hesabı ile Moussa Sow'un hesabını takibe aldı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX