0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2018 Çarşamba 09:32:00 - Güncelleme:13 Haziran 2018 Çarşamba 09:54:00

Londra'da Zouma zirvesi

Bir dizi görüşmeler yapmak için Londra’ya giden Comolli’nin Galatasaray ile de anılan Kurt Zouma için Chelsealı yöneticilerle biraraya geldiği iddia edildi. Fransız futbol adamının, İngilizlere Zouma için 2 milyon euroluk bir kiralama teklifi sunduğu öne sürüldü.

GÜNEŞ

YEMEKTE KONU TRANSFER 

■ FENERBAHÇE’NİN yeni sportif direktörü Damien Comolli’nin Galatasaray ile de anılan Kurt Zouma için Chelsealı yöneticilerle biraraya geldiği öne sürüldü. İngiliz basınına göre; Bir dizi transfer görüşmeleri için İngiltere başkenti Londra’ya giden Comolli, ikili ilişkilerini kullanarak Chelseali yöneticilerle bir yemekte biraraya geldi. Fransız futbol adamı, İngilizlere Kurt Zouma’nını durumunu sordu. Chelseali yöneticiler de geçen sezon Stoke City’ye kiralanan Zouma’yı yeniden bir takıma kiralanacağını söyledi. 

MAAŞI ARTI 2 MİLYON EURO

■ COMOLLİ'NİN 23 yaşındaki Fransız stopere resmen talip olduklarını ifade ettiği bildirilen haberde, Sarı-Lacivertliler’in oyuncunun maaşının tamamını karşılamayı ve ekstradan da Chelsea'ya 2 milyon euro kiralama bedeli teklif ettiği iddia edildi. Chelsea’nin teklifi kabul etmesi halinde Comolli’nin Fransız stoperle biraraya geleceği bilgisine de yer verildi. İngiliz deviyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.90 boyundaki stoper, geçen sezon Stoke City formasıyla Premier Lig’de 34 maçta 1 gol attı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX