0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ekim 2018 Cumartesi 02:00:00 - Güncelleme:20 Ekim 2018 Cumartesi 02:00:00

Kötü seri bitecek

Son 3 dış saha maçında da berabere kalan Beşiktaş’ta Şenol Güneş, “Bu bize yakışan bir durum değil. Göztepe karşılaşması bizim dönüm maçımız olacak. Bu kötü istatistik İzmir’de bitecek” ifadeleriyle oyuncularına güvendiğini dile getirdi.

DEPLASMAN KRALIYDIK

■LİGDE ve Avrupa’da dış sahada kötü bir istatistiğe imza atan Beşiktaş’ta, Şenol Güneş duruma el koydu. Milli oyuncuların takıma dönmesiyle Göztepe maçı öncesi tam kadro çalışma imkanı bulan Güneş, şampiyon oldukları sezonlarda dış sahada çok iyi bir gra�ik yakaladıklarını hatırlatarak, “Deplasman sorununu artık aşmalıyız” diye konuştu.

HER YERDE TARAFTARIMIZ VAR

■GEÇEN sezon Şampiyonlar Ligi nedeniyle konsantrasyon kaybı yaşadıklarını ifade eden kurt hoca, “Bu sezon da aynı hataları tekrarlıyoruz. Ama bu kez Avrupa’da da kazanamıyoruz! Biz Beşiktaşız, dünyanın her tarafında taraftarımız var. Özellikle Avrupa’da yasak olmasına rağmen taraftarımız her türlü zorluğu göze alarak maça geliyor. Kendimize çeki düzen vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

GÖZTEPE’Yİ HAFİFE ALMAYIN

■LİGDE oynadıkları 4 deplasman maçında sadece 1 galibiyet alabildiklerini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Son 3 deplasman maçında berabere kaldık. Bu bize yakışan bir istatistik değil. Göztepe karşılaşması bizim dönüm maçı olacak. Bu kötü istatistik İzmir’de bitecek. Güzel bir oyunla 3 puanla döneceğiz. Bunu da başarabilecek güçteyiz… Sakın Göztepe’yi de küçümsemeyin. Fenerbahçe ve Trabzonspor’u mağlup ederek ne kadar güçlü bir ekip olduklarını ortaya koydular” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX