0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ekim 2016 Perşembe 15:36:00 - Güncelleme:20 Ekim 2016 Perşembe 15:38:00

Kerim Frei'ye İngiliz kancası

İşte o açıklama; 22 Ekim 2016’da düzenlenecek Olağanüstü Genel Kurul öncesi, Galatasaray Spor Kulübü Gayrimenkul Projeleri Değerlendirme Komisyonu raporunu açıkladı. Yüksek Mühendis Mimar İrfan Aktar, Mühendis ve Gayrimenkul Uzmanı Firuz Soyuer, Dr. Yüksek Mühendis Mimar Doğan Hasol, İnşaat Yüksek Mühendisi Emre Aykar, Hukukçu Mehmet Dedeoğlu, Mali Müşavir Ömer İsmail Tanrıöver ve Gayrimenkul Geliştirici Erden Timur’dan oluşan komisyon hazırlamış olduğu ayrıntılı raporu Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na sundu. Komisyon’un öncelikli amacı, kulübümüzün Riva ve Florya arsalarına ilişkin verileri ve yürütülen çalışmaları inceleyip değerlendirmek ve söz konusu arsaların kulübümüz açısından en uygun şekilde değerlendirilebilmesi için görüş ve öneriler oluşturmaktır.

2013-15 sezonları arasında Beşiktaş’ta görev yapan West Ham United’ın Hırvat menaceri Slaven Bilic’in, transferinde çok ısrarcı olduğu Gökhan Töre’nin Kartal’a dönmesi halinde gözünü bir diğer Siyah-Beyazlı futbolcuya dikeceği ifade edildi. Bilic’in, Beşiktaş’tayken en çok güvendiği isimlerden olan Kerim Frei’ye de kancayı taktığı; sağ kanat Gökhan Töre’nin ayrılması halinde sol kanat Kerim’i West Ham’a götürmeyi hedeflediği konuşuluyor. Kara Kartal’da 2 lig maçına çıkabilen Kerim Frei’nin de fazla forma şansı bulamaması sebebiyle yeni bir maceraya hazır olduğu iddia ediliyor.

Fanatik

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX