0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Temmuz 2018 Pazar 00:07:00 - Güncelleme:22 Temmuz 2018 Pazar 00:09:00

Kaleye 2 aday 

David Ospina ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Kolombiyalı eldiveni ücretsiz yollamak istemeyen Arsenal ile kıran kırana pazarlık yapıyor. Yönetim diğer yandan da Şenol Güneş’in Harun Tekin’de karar kılması nedeniyle de Bursaspor ile temaslarını sıklaştırdı. 

YÖNETİM OSPİNA’DA KARAR KILDI

■ FABRİ’Yİ 7 milyon euro karşılığında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham’a göndermeye hazırlanan Siyah-Beyazlılar, doğan boşluğu ya Arsenal’de kadro dışı kalan David Ospina ile ya da Bursaspor’un milli file bekçisi Harun Tekin ile doldurmaya hazırlanıyor. Kaleyi daha tecrübeli olan Ospina’ya emanet etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Arsenal'in Singapur kampına çağrılmayan ve Topçular’dan kesin olarak ayrılma kararı alan Kolombiyalı eldivenle her konuda anlaştı.

ARSENAL “3 MİLYON EURO” DEDİ

■ KARA Kartal’ın Ospina’ya cazip bir teklif yaptığını aktaran Kolombiya basını, Londra ekibiyle anlaşma zemini aradığı ifade edildi. Kadro dışı kalan 30 yaşındaki tecrübeli eldiveni bedava yollamak istemeyen Arsenal’in, 3 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtildi. Siyah-Beyazlı yönetim, Şenol Güneş’in Türk kaleci istemesinden dolayı da Bursaspor ile temasa geçerek, Harun Tekin için Vagner Love artı 1,5 milyon euro teklif etti. Ancak Yeşil-Beyazlılar’ın direkt olarak 3,5 milyon euro talep etti.

HARUN BEŞİKTAŞ’I İSTİYOR

■ BURSA yönetimin hiçbir şekilde takas kabul etmeyeceği aktarılırken, Başkan Fikret Orman’ın Bursaspor Başkanı Ali Ay ile biraraya gelerek transferi noktalayacağı bildirildi. Şenol Güneş’in Bursaspor’dan eski öğrencisi olduğu için 29 yaşındaki milli eldiven için G.Saray'ın devrede olduğu aktarıldı. Ancak Harun’un Muslera'nın arkasında beklemek istemediği için Beşiktaş’a gitmek istediği öğrenildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX