0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ocak 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:21 Ocak 2019 Pazartesi 08:34:00

Kaldırım kazası

Direksiyon hakimiyetini kaybeden oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Nişantaşı’nda kaldırıma çıktı. Kaza, zeminin kaygan olması nedeniyle gerçekleşti.

Tolga ASLAN

‘Kara Sevda’ dizisinde yükselişe geçen kariyerini ‘Mehmet Bir Cihan Fatihi’ dizisiyle perçinleyen ve son olarak ‘Mehmetçik Kutlu Zafer’ dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, Nişantaşı’nda kaza yaptı. Erkek arkadaşı İsmail Ege Şaşmaz’la gece yarısına kadar eğlenen Küçükköse, mekandan çıktıktan sonra direksiyona geçti. Nişantaşı’ndan Dolmabahçe istikametine giderken kaygan zeminin azizliğine uğrayan oyuncu, 100 metre kayarak kaldırıma çıktı. Küçükköse’nin yaşadığı şoku atlatmasına ise aynı araçta olan erkek arkadaşı Şaşmaz, yardımcı oldu. Kaza sonrası trafik ekiplerinin gelmesini beklerken bir şok daha yaşayan ikili, başka bir kazaya şahit oldu. Aynı yolda bir motorun kayarak kaza yaptığını gören Küçükköse ve Şaşmaz, hemen motor sürücüsünün yanına koştu. Sürücüyü kaza yerinden uzaklaştıran ve başka bir kaza olmaması için önlem alan çift, takdir topladı. Olay yerine trafik ekiplerinin gelmesiyle muayene edilen Küçükköse’nin alkol almadığı ortaya çıktı. Trafik ekiplerinin müdahalesiyle kaygan yol temizlenerek başka bir kazanın yaşanmaması için önlemler alındı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX