0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Eylül 2019 Perşembe 13:42:00 - Güncelleme:12 Eylül 2019 Perşembe 13:46:00

Juventus, Merih'le 10 yıl defansta problem yaşamaz

A Milli Takım'da oynadığı futbolla ayakta alkışlanan Merih Demiral, hocası Sarri'ye mesaj gönderdi.

TM Dijital Haber MERKEZİ

Önce Sassuolo ardından Juventus’a transfer olarak 6 ayda kariyerinin doruklarına çıkan Merih Demiral’ın milli takım performansı ayakta alkışlandı.

MERİH JUVENTUS'UN VE MİLLİ TAKIMIN GELECEĞİ

Andorra ve Moldova maçlarında Çağlar – Kaan ikilisiyle bir hayli uyumlu gözükmesinin yanı sıra güven veren futboluyla parmak ısırtan Merih, hocası Sarri’yi de memnun ederken Juventus’un genç yetenekle birlikte 10 yıl defansta problem yaşamayacağı belirtildi. Şu anda H Grubu’nda mücadele eden Türkiye 6 maç sonunda kalesinde sadece 2 gol görürken, bu istatistiğe katkıda bulunan Merih’in yadsınamaz futbolu Şenol Güneş’e rahat bir nefes aldırdı.

MERİH DÜNYA YILDIZLARIYLA KAPIŞIYOR

Finallere gitme yolunda büyük bir avantaj yakalayan milli takımda defansta görev alan Merih – Çağlar tandemi dikkat çekerken, defans hattını oluşturan 4 oyuncunun da (Kaan Ayhan - Merih Demiral - Çağlar Söyüncü - Umut Meraş) Avrupa’da oynaması futbolseverlerin gurur kaynağı oldu. Juventus’ta Chiellini – Bonucci – De Ligt gibi dünyaca ünlü yıldızlarla forma savaşı veren Merih Demiral’ın ilerleyen haftalarda Sarri tarafından değerlendirileceği öğrenilirken, 21 yaşındaki stoperin şu anda uyum sürecinde olduğu ifade ediliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX