0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Nisan 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:18 Nisan 2019 Perşembe 09:20:00

Herkes ‘Fener Ol’du

Fenerbahçe yönetimi, Sarı-lacivertli renklere gönül verenlerin desteğinden memnun.

GÜNEŞ

Fenerbahçe Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, FENER OL kampanyasında gelinen durumu açıkladı. “Herkes ‘Fener OL’mak istiyor” diyen Karaçam, 59 bin kredi kartı işlemi ile 33 bin eft/havale yapıldığını, 322 bin mesaj atıldığını söyledi.

120 ŞİRKETLE YAKIN TEMAS

 ■ FENERBAHÇE Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, FENER OL kampanyasına olan destekten memnun. FBTV'ye açıklamalarda bulunan Burhan Karaçam, Avrupa’dan da birçok destek geldiğini aktararak, “Herkesin ‘Fener Ol’mak için bu kadar heyecanlı, bu kadar özverili, bu kadar arzulu bir şekilde bunun içinde yer alması bize motivasyon oluyor. Kredi kartıyla yapılan işlem sayısı: 59 bin küsur. Gelen eft ve havale: 33 bin küsür. SMS rakamı ise 322 bini geçti. Burada her bir işlem 20TL. Bir de burada birinci kurumsal grupta da 120'ye yakın temas yapıldı” dedi.

TOPLANAN RAKAM 11 MİLYON EURO

■ KARAÇAM'IN açıkladığı verilere göre; 322 bin SMS desteği sonucu 6.4 milyon TL gelir elde edildi. Kredi kartıyla ve EFT/Havale yöntemi ile yapılan bağışlardan gelen gelirler açıklanmadı. Burhan Karaçam, kurumsal şirketlerle de görüşmelerinin devam ettiği ve buralardan da yüklü miktarlarda bağış alınacağını dile getirirken, 10 bin TL ve üzerinde yapılan bağışların haricinde toplanan paranın 30 milyon TL'yi bulduğu bilgisine ulaşıldı. Toplanan tüm paranın ise 11 milyon euroyu bulduğu öğrenildi.

BU İŞTE HERKES GÖNÜLLÜ

■KAMPANYADA çalışan herkesin gönüllü olduğunun altını çizen başkan yardımcısı, “Başladığımız noktadan beri bu işin içindeyim. Emek sarf ediyoruz. Taraftarımız şunu bilsin, herkes bu katkıları gönüllü olarak yapıyor. Katkı veren herkes ‘Biz Fenerbahçeli'yiz, Fenerbahçe'ye katkı vermek istiyoruz’ dediler. Maliyet olarak bakıldığında çok cüzi bir maliyeti var. Gönüllülerimiz kendi kaynaklarıyla bu işleri yürütüyorlar. Gönüllük nasıl olur? Gönüllüler bir araya gelince nasıl bir güç oluştururlar? Onun çok güzel ve tarihte iz bırakacak modeli bu” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX