0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Ağustos 2018 Çarşamba 01:24:00 - Güncelleme:08 Ağustos 2018 Çarşamba 08:44:00

Hedefteki isim Marko Grujic

Galatasaray, Liverpool’un genç yıldızı Marko Grujic için harekete geçti… Sarı-Kırmızılılar, Sırbistan’da Matic’in veliahtı olarak gösterilen 22 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

GÜNEŞ

CENGİZ TALİMATI VERDİ

■ SÜPER Kupa’daki Akhisar maçında oynanan oyun Galatasaray’da taşları yerinden oynattı. Sezonun ilk resmi karşılaşmasında takımın tel tel dökülmesinin ardından teknik direktör Fatih Terim, “Bu seviye Şampiyonlar Ligi’ne yetmez. Hayal kırıklığına uğrarız” diyerek yönetime transfer mesajı göndermişti. İmparator’un sözleri sonrasında harekete geçen Başkan Mustafa Cengiz, 2.Başkan Abdurrahim Albayrak’a talimatı verdi ve transfer harekatı başladı…

İNGİLİZLER DE DUYURDU

■ SARI-KIRMIZILILAR, önceliği orta sahaya verdi. Badou Ndiaye için Stoke City’yle bir türlü anlaşmayan Galatasaray rotasını değiştirdi. Hedefteki isim Liverpool’un genç yıldızı Marko Grujic… Galatasaray yönetiminin sözleşmesi 2020’de bitecek olan Sırp orta sahayı satın alma opsiyonuyla kiralamak için harekete geçtiği ortaya çıktı. İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden olan Mirror da bu transfer iddiasını doğruladı. Mirror, dünkü haberinde ‘G.Saray Grujic için Liverpool’la görüşüyor’ dedi.

MATİC’İN VELİAHTI

■ İNGİLİZLER haberin içeriğinde ‘22 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’a gitmek için Cardiff’ten gelen teklifi geri çevirdi ve futbol hayatına Türkiye’de devam edecek’ bilgisine yer verdi. Ülkesi Sırbistan’da Manchester United’ın yıldızı Nemanja Matic’in veliahtı olarak gösterilen Marko Grujic, 2016 yılında Kızılyıldız’dan Liverpool’a 7 milyon euroya transfer oldu. Ancak Sırp yıldız, teknik direktör Jurgen Kloop’un gözüne giremeyince gönderilecekler listesine konuldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX