0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Nisan 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:16 Nisan 2019 Salı 08:00:00

Hedef Aslan

İyi oyun ve bol gollü galibiyetlerle karabulutları dağıtan Siyah-beyazlılar, Devler Ligi’ne kilitlendi.

GÜNEŞ

Cim Bom ile arasındaki puan farkını 3’e indiren Beşiktaş’ta Şenol Güneş, “Geçen sezon deplasmanda G.Saray’a yenilerek şampiyonluğu rakibimize verdik. Bu kez orada onları yenerek Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz” diyerek hedefl erini açıkladı.

HER ŞEY KENDİ ELLERİNDE

■ LİDER Başakşehir’i 2-1 devirerek UEFA Şampiyonlar Ligi hedeine bir adım daha yaklaşan Beşiktaş, Galatasaray’ın Fenerbahçe karşısında puan kaybetmesiyle umutlarını daha da arttırdı. Şenol Güneş’in milli takımın başına geçmesiyle oluşan karabulutları iyi futbol ve bol gollü galibiyetlerle dağıtarak çıkışa geçen Siyah-Beyazlılar, ikinci sırada yer alan Cim Bom ile puan farkını 3’e indirdi. Ligin bitimine 6 hafta kala Kara Kartal’ın, Devler Ligi vizesi almak artık tamamen kendi ellerinde.

BU CAMİANIN YERİ ORASI

 ■ BU hafta ligde deplasmanda Sivasspor’u, 30. haftada da içerde Ankaragücü’nü yenerek 31. Haftada Galatasaray’a moralli bir şekilde konuk olmayı planlayan Beşiktaş, Sarı-Kırmızılılar’ı da mağlup ederek ikinciliğe yerleşmenin hesaplarını yapıyor. Kalan tüm maçların tamamını da kazanarak Siyah-Beyazlı camiaya veda etmek isteyen Şenol Güneş de, “Sonuna kadar savaşarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmalıyız. Bu camianın yeri orasıdır” ifadelerini kullandı.

ÖNCE SİVAS VE ANKARAGÜCÜ

■ TARAFTARLARIYLA bol gollü ve iyi oyunla barıştıklarına dikkat çeken Güneş, “Bu taraftar için kalan 6 maçı da kazanmalıyız. Artık her şey bizim elimizde. Tüm maçlarımızı kazanırsak istediğimizi elde edebiliriz. Geçen sezon deplasmanda Galatasaray’a yenilerek şampiyonluğu rakibimize verdik. Bu kez orada onları yenerek Şampiyonlar Ligi’ne gideceğiz. Bunu yapacak gücümüz var. Herkesi her yerde yenecek bir takımız. Ancak önce önümüzdeki Sivas maçına odaklanacağız” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX