0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2019 Pazar 10:35:00 - Güncelleme:17 Şubat 2019 Pazar 10:37:00

Hatay'a müjde! Yeni stat bu yıl açılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hatay Stadyumu ile Hatay Spor Salonu’nun bu yıl içerisinde tamamlanıp kullanıma açılacağını, İskenderun’da da gençlik merkezi, semt sahaları ve butik havuz yapılacağını söyledi.

Hatay’da temaslarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde, Hatayspor’un futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi ile bir araya geldi. Hatayspor’un başarısını takip ettiklerini belirten Bakan Kasapoğlu, takımı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Kulübün İkinci Başkanı Aydın Toksöz de Bakan Kasapoğlu’na ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, kulübün atkısını hediye etti.
 
Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler daha sonra yapımı süren Hatay Spor Salonu ve Hatay Stadı’nda incelemelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu, stat önünde yaptığı açıklamada misafirperverliklerinden dolayı Hatay halkına ve idarecilere teşekkür etti, “Amacımız Hatay’ı spor ve gençlik alanında çok daha yukarılara taşımak. Bu vesileyle 2002 yılından bu yana Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde spora çok ciddi yatırımlar gerçekleştirildi. Spora önem veren bir Cumhurbaşkanımız var. Spor camiası adına kendilerine müteşekkiriz” diye konuştu.
 
Kasapoğlu, “Bu yıl içerisinde stadımızı tamamlayıp, Hatayspor’un, spor camiamızın kullanıma açacağız. Halkımızın sadece maç günlerinde değil, her daim kullanabileceği bir stat olması için projelerimiz var” dedi. 3 bin 500 kişilik spor salonunun büyük oranda tamamlandığını anlatan Kasapoğlu, bu yıl içerisinde hizmete açmayı planladıklarını aktardı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX