0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2018 Salı 10:39:00 - Güncelleme:16 Ocak 2018 Salı 11:14:00

Gustavo Scarpa'nın Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edildi

Fluminense ile sözleşmesini fesheden Gustavo Scarpa'nın Fenerbahçe'ye imza atacağı iddia edildi.

Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe bombayı patlattı, Brezilya basını da sıcak gelişmeyi doğruladı. Sarı-Lacivertliler, Fluminense'yle sözleşmesini fesheden Brezilyalı yıldız Gustavo Scarpa'nın menajeriyle temasa geçerek teklifini iletti. Bonservis bedeli ödemeyecek olan Kanarya, daha önce de kadrosuna katmak istediği 24 yaşındaki Gustavo Scarpa'nın transferinde bu kez mutlu sona ulaşmak istiyor.

BREZİLYA BASINI DUYURDU

Brezilya basınından Globe Esporte de Fenerbahçe'nin Scarpa işini bitirmek üzere olduğunu yazdı. Öte yandan Scarpa'nın transferi için F.Bahçe'nin Brezilyalıları Josef ve Giuliano devreye girdi. Her iki oyuncu da başarılı orta sahaya kulüp hakkında olumlu referanslar verdi. Josef ve Giuliano ile konuşan Scarpa'nın, Sarı-Lacivertlilerin teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

Skor

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX