0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2016 Salı 15:42:00 - Güncelleme:18 Ekim 2016 Salı 15:45:00

Gözyaşları sel oldu! Hocaya son veda...

Samsun Canik Belediyespor'un Başantrenörü Mehmet Can Öztürk için Adana'nın Ceyhan ilçesinde tören düzenlendi. Törende, yakınları, arkadaşları ile çalıştırdığı Canik Belediyespor'un basketbolcuları gözyaşlarını tutamadı.

 Hazırlık maçında kalp krizi geçirdikten sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Samsun Canik Belediyespor'un Başantrenörü Mehmet Can Öztürk için memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde tören düzenlendi.

Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor'un Başantrenörü Mehmet Can Öztürk (43), kalp krizi geçirdikten sonra, 7 gün boyunca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Spor camiası tarafından sevilen antrenör Mehmet Can Öztürk için memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesindeki Ceyhan Spor Salonu'nda tören düzenlendi.

Öztürk'ün naaşı burada Türk bayrağına sarıldı.

Öztürk'ün arkadaşlarının da anısına konuşmalar yaptığı törende, yakınları, arkadaşları ile çalıştırdığı Canik Belediyespor'un basketbolcuları gözyaşlarını tutamadı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX