0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 12:28:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 13:43:00

Gamze Özçelik'ten ünlü oyuncuya cevap! Selda Alkor eleştiri yağmuruna tutuldu

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile Afrika’da su kuyuları açtıran Gamze Özçelik’i oyuncu Selda Alkor, eleştirdi. Usta oyuncu ‘Afrika’yı bırakıp Türkiye’ye yardım etsin’ çıkışıyla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Hayırsever binlerce kişi, oyuncuya tepki gösterdi. Açıklamasıyla sosyal medyaya damga vuran Alkor'a "Oradakiler de can. Hem Afrika'dakiler, yiyecek ekmeği bırakın su bile bulamıyor. İyi niyetlerle yapılan davranışın; dini, dili, ırkı veya önceliği olur mu? Bunlar çok hatalı düşünceler" diye karşılık verdi. Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, ise sosyal medya hesabından yapılan yardımların, bağışların ve açılan kuyuların nasıl yapıldığını ayrıca ülke içerisindeki faaliyetleri de "Toplu cevap olsun ümidiyle" başlığıyla açıkladı.

Kurucusu olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile Afrika'da su kuyuları açtıran Gamze Özçelik'i oyuncu Selda Alkor, eleştirdi. Usta oyuncu 'Afrika'yı bırakıp Türkiye'ye yardım etsin' çıkışıyla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

İki yıl önce hayata geçirdiği Umuda Koşanlar Derneği ile dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Gamze Özçelik'e sürpriz bir isimden tepki geldi.
Ünlü oyuncu, dernek çalışanlarıyla birlikte geçtiğimiz gün soluğu Kamerun'da almıştı. Özçelik ile ekibi, Afrika'da açlık ve susuzlukla mücadele eden halk için yardımseverlerin yaptıkları bağışlarla su kuyuları açtı.

Ünlü oyuncu, yardımlarıyla Afrika'daki halkın gönlünü fethederken Türk Sineması'nın emektar oyuncusu Selda Alkor, katıldığı 2. Sayfa programında Özçelik'i eleştirdi.

ÖZÇELİK'E DESTEK MESAJLARI YAĞDI 

Takvim'in haberine göre; Alkor, "Gamze Özçelik, keşke önce Afrika'yı bırakıp Türkiye'deki çocuklarla ilgilenseydi" diyerek oyuncuya çağrıda bulundu. 76 yaşındaki Alkor'un bu açıklaması ise sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Hayırsever binlerce kişi, oyuncuya tepki gösterdi. Açıklamasıyla sosyal medyaya damga vuran Alkor'a "Oradakiler de can. Hem Afrika'dakiler, yiyecek ekmeği bırakın su bile bulamıyor. İyi niyetlerle yapılan davranışın; dini, dili, ırkı veya önceliği olur mu? Bunlar çok hatalı düşünceler" diye karşılık verdi.

TWİTTER 

Bu nasıl Adı üstünde yardım! Dil, din, ırk ayırt edilmeden yapılması gereken bir yardım! Afrika'da çocuklar su bulamıyor. Oraya gidip 2 gün yaşayın; bakalım aynı şeyi diyecek misiniz?
Bir Müslüman, dünyanın diğer ucundaki kardeşinin derdiyle ilgilenerek doğru olanı yapmış. Gamze Özçelik'i tebrik ediyorum.

Yardımın kimin kime, niye yaptığı neden bu kadar önemli? Ayrıca Gamze Özçelik, Türkiye'de de yardımlar yapıyor.

Susuzluktan ölen Afrika'daki çocuklara kim böyle duyarsız kalabilir? Talihsiz bir açıklama olmuş.

Gamze Özçelik, Kamerun'da açtırdığı su kuyularına şehitlerimizin adlarını verip alkış topladı.

GAMZE ÖZÇELİK CEVAP VERDİ 

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, ise sosyal medya hesabından yapılan yardımların, bağışların ve açılan kuyuların nasıl yapıldığını ayrıca ülke içerisindeki faaliyetleri de "Toplu cevap olsun ümidiyle" başlığıyla açıkladı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX