0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ekim 2019 Pazartesi 15:40:00 - Güncelleme:14 Ekim 2019 Pazartesi 15:52:00

Galatasaray'ın anlaştığı iddia edilen Onyekuru için Monaco'dan şok haber: Bırakmamız söz konusu değil

Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a geri dönmeyeceğini açıkladı.

TM Dijital Haber Merkezi

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın şampiyonluğuna çok büyük katkı veren ve oynadığı 44 maçta 16 gol 4 asistlik performansıyla 13,5 milyon Euro karşılığında Monaco’ya transfer olan Henry Onyekuru’nun bu sezon Lig 1’de yeteri kadar forma şansı bulamaması yıldız futbolcu için ‘Ocak’ta Galatasaray’a geri dönecek’ iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Monaco formasıyla şu ana kadar 4 maçta görev alan 22 yaşındaki Nijeryalı için sarı kırmızılı yönetimin devrede olduğu yazılıp çizilirken, oyuncunun da eski kulübüne geri dönmeye sıcak baktığı ifade edilmişti.

"ONYEKURU'YU BIRAKMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Galatasaray’ın Falcao transferinden dolayı yakın ilişkiler kurduğu Oleg Petrov TM Dijital Haber Merkezi’nden Levent Gültekin’e Henry Onyekuru hakkında flaş bir açıklama yaptı. Türkiye’de çıkan haberlerin doğru olmadığını söyleyen Petrov, Onyekuru’nun kesin olarak takımda kalacağını vurgularken, İkinci Başkan “Bizim ona ihtiyacımız var, önemli bir bonservis ücreti vererek aldığımız oyuncu, kiralık olarak bırakmamız söz konusu değil ilerleyen haftalarda forma şansı bulacak ondan gereken katkıyı alacağımıza inanıyorum” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX