0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2017 Pazartesi 11:49:00 - Güncelleme:21 Ağustos 2017 Pazartesi 11:50:00

Galatasaray'dan Kieran Gibbs atağı

Asamoah ile dirsek teması halinde bulunan Galatasaray, Arsenal'de oynayan Kieran Gibbs için nabız yokluyor.

Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray, bir an önce sol beke iyi bir oyuncu almak istiyor. Bu pozisyon için önemli isimleri listesine alan Sarı-Kırmızılılar’ın, ani bir hamle yaparak rotayı İngiltere Premier Ligi’nde Arsenal’in formasını giyen Kieran Gibbs’e çevirdi.

Gibbs için İngiliz ekibiyle görüşen Aslan’ın, bu transferi 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek bitirmeye planladığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre Gibbs’in babası ve menaceri Erkut Söğüt’ün de dün İstanbul’a geldiği, bugün de Galatasaraylı yöneticilerle bir araya gelerek, son pürüzleri çözecekleri bildirildi. 

Sezon sonunda bitiyor

Eğer taraflar ortak noktada buluşursa 27 yaşındaki oyuncunun bu hafta Türkiye’ye gelerek, imzayı atacağı ifade edildi. Arsenal’de oynayan Mesut Özil’in de menaceri olan Söğüt’ün, bu transferi bitirmekte kararlı olduğu öğrenildi. 2008’den beri Kırmızı-Beyazlılar’ın A Takımı’nda oynayan İngiliz futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Teknik direktör Arsene Wenger’in yeni sezon planlarında bulunmayan Gibbs, ilk iki Premier Lig maçında da kadroya alınmadı ve B Takımı’nda bir maça çıktı. 

Pozisyona göre yetiştirildi

Tecrübeli futbolcu, futbola ilk olarak 2001 yılında Wimbledon Futbol Akademisi’nde başladı. Arsene Wenger’in ekibi, onu keşfedip 2004 yılında Arsenal’e getirdi. Wenger ve kurmayları, sol bek pozisyonundaki sıkıntı nedeniyle alt yapıda onu bu pozisyona odaklanarak yetiştirdi. 2008’de A Takım’a çıkan Gibbs, şu ana kadar İngiliz ekibi adına 137 maça çıktı ve rakip filelere 2 gol gönderdi.

(Fanatik)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX