0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Temmuz 2018 Çarşamba 13:51:00 - Güncelleme:18 Temmuz 2018 Çarşamba 14:12:00

Galatasaray'dan Bafetimbi Gomis kararı!

Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Gomis ile ilgili sarı-kırmızılı kulüp kararını verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray'da moraller yerinde... Yeni transfer Onyekuru'nun takıma kısa sürede uyum sağlaması teknik direktör Fatih Terim'i memnun ediyor..

10 günlük Zürih etabının ardından 2. Kamp için Montrö’ye geçen Galatasaray'da moraller son derece yüksek. 

Teknik direktör fatih terim kampta tempoyu günden güne arttırıyor. Fiziksel çalışmanın yanı sıra taktik antrenmanlara da ağırlık verilirken özellikle dar alanda yapılan çift kale maçlarda oyuncuların hırsı dikkat çekiyor.

Sarı kırmızılı takımın Everton'dan 800.000 euro bedelle kiraladığı Onyekuru'nun kısa sürede takıma uyum sağlaması yüzleri güldürdü. Nijeryalı oyuncu idmanda attığı 6 golle yıldızlaşırken attığı çalımlar ve yaptığı estetik hareketlerle de göz doldurdu. 

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Galatasaray'da transfer harekatı da sürüyor. Sarı kırmızılılarda yerli kaleci arayışının yanı sıra bir stoper bir de orta saha takviyesi için çalışmalar devam ediyor.

Öte yandan sarı kırmızılı formayla geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan Bafetimbi Gomis için ortaya atılan transfer iddialarının doğruyu yansıtmadığı öğrenildi.

Her fırsatta Galatasaray'da çok mutlu olduğunun altını çizen Fransız yıldız ile ilgili teklif gelse dahi yönetim ve teknik heyetin Gomis'i kesinlikle satmak gibi bir düşüncesinin olmadığı ve yeni sezon planlamasında çok önemli bir yer tuttuğu da gelen haberler arasında.

(Beinsports)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX