0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 08:00:00

Galatasaray'da kritik gün

Galatasaray’da merakla beklenen olağan mali genel kurul bugün gerçekleştirilecek. Toplantıda tüm gözler muhalefette olacak. Çok sert geçmesi beklenen kongrede Cengiz yönetiminin faaliyetleri ibraya sunulacak. İbra olmazsa mayıs ayında seçime gidilecek.

GÜNEŞ

PROJELER HANESİNDE EKSİ YAZIYOR

G.SARAY'DA bugün büyük gün… Sarı-Kırmızılı kulübün yıllık olağan mali genel kurulu Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. Saat 10.00’da başlayacak olan toplantıda çoğunluk aranmayacak. Konuşmaların ardından Mustafa Cengiz yönetimi mali ve idari yönden ayrı ayrı üyelerin ibrasına sunulacak. Cengiz, mali açıdan başarılı bir politika izlese de Teknokent ve kapalı spor salonu gibi projelere başlanmaması hanesinde eksi olarak yazıyor.

TOPLANTI BİR HAYLİ SERT GEÇECEK

GENEL kurulda mali ve yönetsel bakımdan ayrı ayrı ibrası oylanacak olan Cengiz yönetimi, herhangi birinden ibra edilmezse mayısta seçime gidecek. Toplantı oldukça sert geçecek olsa da yönetimin ibra konusunda herhangi bir sorun yaşaması beklenmiyor. Ancak sürpriz olur ve Mustafa Cengiz yönetimi ibra edilmezse Adnan Polat’ın yaşadığı şoku Cengiz de yaşayacak. Bilindiği gibi 2011’de Adnan Polat yönetimi idari açıdan ibra edilmemişti.

LİSELİ-LİSESİZ ÇATIŞMASI VAR

MUHALEFETTEKİ bazı isimler Başkan Mustafa Cengiz yönetiminin ibra edilmemesini istiyor. Bunun nedeni de liseli-lisesiz çatışması… Cengiz yönetimi, liseli Metin Sinan Aslan’ı disiplin kuruluna sevk ettikten sonra gerilim iyice tırmanmış ve son divan kurulu toplantısında da sert diyaloglar yaşanmıştı. Başkan Cengiz geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ise “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Ben raporu ortaya koyarım. Ona rağmen ibra etmeye bir şey demem” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX