0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Temmuz 2019 Cuma 16:33:00 - Güncelleme:12 Temmuz 2019 Cuma 16:35:00

Galatasaray'da golcü adayları arasında Okaka ön plana çıktı

Son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Galatasaray'da santrfor adaylarının başında ise Stefano Okaka geliyor.

Geçen sezon kadroda yer alan Badou Ndiaye'yi yeniden kiralamayan ve Fernando Reges'i de İspanyol Sevilla Kulübü'ne satan sarı-kırmızılılar, merkez orta sahaya en az iki takviye yapacak. Sevilla'dan Ever Banega'yı kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da scout ekibi de bir yandan diğer isimler üzerinde çalışmalarını da sürdürüyor.

OKAKA GELECEK

Galatasaray'da santrfor adaylarının başında ise Stefan Okaka geliyor. Bonservisi Premier Lig ekiplerinden Watford'da olan İtalyan golcü için girişimler tamamlandı. Transferde hareket alanının açılmasıyla tecrübeli futbolcunun transferi resmiyete dökülecek.

EMRE MOR KAMPA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR 

Galatasaray'ın her şartta anlaşmaya vardığı Emre Mor konusunda, menajerlik şirketiyle oyuncu arasında bir pürüz ortaya çıkarken, Galatasaray yönetimi bir an önce bu sorunu çözmeye çalışıyor. Bedelsiz olarak kadroya katılacak genç yıldızı, teknik direktör Fatih Terim de Avusturya kampında görmek istiyor.  (DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX