0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ağustos 2018 Perşembe 10:06:00 - Güncelleme:16 Ağustos 2018 Perşembe 10:07:00

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in yerine Kostas Mitroglou geliyor

Galatasaray, Bafetimbi Gomis'e Suudi Arabistan'dan gelen 11 milyon Euro'luk teklifi değerlendirmek isterken Fransız golcünün yerine gelecek isim de belli oldu.

Transferde domino etkisi, aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu 4 kulübü biraraya getirdi. İşte son 24 saatte yaşananlar: Yıllık ücretine istediği zam için iki aydır Galatasaray'da sorun olan Gomis'e Suudi Arabistan'dan gelen 11 milyon Euro'luk teklifi değerlendiren sarı-kırmızılılar, Fransız golcünün alternatifini, O. Marsilya'da bulmuştu. Geçen sezon başında Gomis, Galatasaray'ın yolunu tutarken, Marsilya'ya imza atan Kostas Mitroglou'na talip olan Galatasaray'a Fransız kulübünden olumlu yanıt geldi. Valencia'nın Batshuayi ve Gamiero'yu kadrosuna katması sonrasında takımdan ayrılması gündeme gelen İtalyan santrfor Zaza ile anlaşan Marsilya, Kostas Mitroglou'nu Galatasaray'a verebileceğini iletti.

MİTROGLOU BU SEZON KİRALIK

Gomis'in Suudi Arabistan kulübü Al Hilal Riyad'ın teklifini kabul etmesi halinde Galatasaray, Kostas Mitroglou'nu satın alma opsiyonlu olarak kiralayacak ve Gomis'ten gelecek 11 milyonun önemli bir kısmını Ndiaye ve Denayer transferleri için kullanacak.

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX