0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Temmuz 2018 Pazartesi 16:02:00 - Güncelleme:23 Temmuz 2018 Pazartesi 16:03:00

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis krizi

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, zam talebinin olumsuz karşılanması sonrası menajeriyle irtibata geçti

Galatasaray'da transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları devam ederken Bafetimbi Gomis ile ilgili ufak çaplı bir kriz yaşanıyor. Fransız oyuncu, zam talebinin olumsuz karşılanması sonrası menajeriyle irtibata geçti
 
Sarı kırmızılı takımın İsviçre'de yaptığı hazırlık kampında isteksiz, mutsuz görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken Gomis, menajeri ile bir araya gelecek.
 
Terim'in verdiği 2 günlük izni ülkesi Fransa'da değerlendiren Gomis, ücretine zam istemesi ve bu konuyla alakalı Galatasaray'dan olumlu geri dönüş alamaması üzerine bundan sonra vereceği kararı görüşmek için menajeri Etienne Mendy ile kritik bir görüşme yapacak.
 
Attığı gollerle başarılı bir sezon geçiren ve kariyer rekorunu kıran Gomis, Galatasaray'daki 3 milyon 350 bin euro artı imza parasıyla birlikte 4.2 milyon euroyu geçen ücretine zam istemişti. Kamp öncesinde bu talebine yanıt alamayan Gomis'in bu nedenle İsviçre'deki antrenmanlarda son derece keyifsiz olduğu gözlemlenmişti.

(Futbolarena)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX