0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mart 2019 Pazar 12:24:00 - Güncelleme:24 Mart 2019 Pazar 12:26:00

Galatasaray'da Adnan Polat geri dönüyor!

1 ay içerisinde yeni seçim tarihi belirleyecek olan Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu, Dursun Özbek ve Adnan Polat'ın isimleri ön plana çıkmaya başladı.

TM Dijital Haber Merkezi

Galatasaray’da dün akşam Mustafa Cengiz’in mali yönden ibra edilmesine karşın idari açıdan ibra edilmemesi sarı kırmızılı kulüpte deprem etkisi yarattı. 

Yıllık Olağan Mali Genel Kurul’da alınan skandal karar camiada ve taraftarlarda ‘Liseli Zihniyet’ infiali oluştururken Galatasaray’ın tüzüğüne göre kurulun 1 ay içerisinde seçim kararı alması ve tarihin belirlenmesi gerektiğinin altı çizildi.

(Bu fotoğraf sosyal medyayı sallamıştı)

'MUSTAFA CENGİZ İBRA EDİLMEK İSTEMİYOR'

Yeniden başkanlığa aday olabilmesi için bir dönem beklemesi gereken Mustafa Cengiz, koltuğunu devretmeye hazırlanırken, camiada 3 ismin ön plana çıktığı görülüyor. Galatasaray Lisesi Mezunu 114 kişinin sahte imza gerekçesiyle üyelik başvurunu geri çeviren, ayrıca kendisine muhalefet olan Eski Divan Başkanı ve üyeleri sürekli disipline sevk eden Cengiz büyük tepki toplarken, “Polat, ibra edilmemeyi kendisi istemişti. Tavrı ve tutumuyla bunu yapmıştı. Mustafa Cengiz de şimdi aynısını yapıyor” şeklindeki serzenişler başkanın sonunu hazırlayan en büyük yanlışlardan biri olarak gösterildi.

ADNAN POLAT'IN KAPISI ÇALINABİLİR

Divan Kurulu Toplantısı’nda Eşref Hamamcıoğlu ile tartışan ve pek çok çevreden ‘Metin Aslan için soruşturmayı durdur’ tepkisi alan Mustafa Cengiz bir anlamda ‘Liselilerin’ hışmına uğrarken, camianın önde gelen isimlerinden İnan Kıraç’ın ‘başkanlık için ikna etmeye çalışıyoruz’ diyerek işaret ettiği Hamamcıoğlu başkanlık için bir adım öne çıkması dikkatlerden kaçmadı. Mustafa Cengiz’e tarihi oy farkıyla koltuğunu kaptıran Dursun Özbek’in yeniden hazırlık yaptığı öğrenilirken, daha önce tıpkı Cengiz gibi ibra edilmeyen Adnan Polat’ın da gündemde olduğu belirtildi.

YÖNETİMDEN TEPKİ

Mustafa Cengiz, Genel Kurul çıkışında basın mensuplarının bazı sorularına kısa cevaplar vermişti. Başkan Cengiz, ‘Nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusuna ‘Camia kararını vermiştir’ derken, ‘Mahkemeye gidecek misiniz?’ sorusuna ise ‘Bakacağız’ diye cevaplamıştı.

Abdurrahim Albayrak'ın tepkisi 'Bunu hak etmedik' şeklinde olurken, Başkan Yardımısı Yusuf Günay ise "Şampiyon olmuş, var gücüyle çalışarak borçları azaltıp kulübü kâra geçirmiş bir yönetim, yeni bir şampiyonluğa koşarken üye alımında Tüzük hükümlerini uyguladı diye genel kurul toplantısında gün boyu organize bir grup tarafından hakarete uğramış ve ibra edilmemiştir." tweeti attı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX